Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 05-05-2013, 17:55

Hjælp til anskaffelse af beaglehvalp

Hej,
Min kæreste og jeg har besluttet at vi vil anskaffe os en beagle, og faktisk helst her til sommer. Det er bare det med at finde en hvalp, som vi har lidt problemer med, og derfor spørger jeg jer til råds..

Hvor finder man sin beagle henne? Der er pt ingen annoncer på dba eller guloggratis, og er ens eneste mulighed gennem beagleklubbens hvalpelister? Grunden til at vi ikke bare går efter sidstnævnte mulighed er, at vi faktisk ikke har "behov" for stamtavle på vores hund, den skal ikke bruges til udstillinger, avl eller lign. Men er der nogen som kan fortælle mig, hvor man ellers kommer i nærheden af en beaglehvalp? :-);

Mvh Lotte :-)

Skriv et svar til indlægget05-05-2013, 20:57

Selvom i ikke skal bruge din Beagle til udstlling, avl, og lign, vil jeg varmt anbefale jer at købe en DKK.hvalp fra Beagleklubbens hvalpeliste.
Hos disse seriøse opdrættere, vil i få den bedste hjælp og vejledning til gavn for både hunden og jer, både før og efter i har købt hund.
Ved købet får i 1.års medlemskab i beagleklubben, hvor i både kan gå til hvalpetræning, deltage i flere forskellige hundearrangementer, i hyggeligt socialt samvær med andre Beagleejere og deres hunde.
Vi har været medlemmer i Beagleklubben i 30 år, haft 7 Beagler og 3 kuld hvalpe.
Nu har vi kun een pensioneret avlstæve, vi overtog 9.½ år gammel, for 2 år siden.

Besøg og køb en sund og smuk Beaglehvalp, med et godt temperament, hos een af disse seriøse DKK opdrættere, I kan også gå på Beagleudstillinger, eller deltage i en gå-tur, og snakke med Beaglefolket der.

06-05-2013, 06:39

Hej med jer! Tak for svar. Jeg tror jeg lytter til jeres råd og køber gennem beagleklubben :-) eller vi begynder ihvertfald at lede derigennem.

Beaglepack: Jeg benytter mig allerede utrolig meget af din fantastiske hjemmeside, mange tak :-)