Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 06-04-2013, 09:48

Hundepasning søges lørdag d. 27 april mod betaling

Min mor holder 50 års fødselsdag, og jeg søger derfor en hundepasser hele dagen d. 27/4-13, til søndag formiddag. Pasningen er af 5årige husky-blanding Yassi. Da det er lige om hjørnet, vil jeg helst have en passer uden egen hund, fordi at pasning med flere hunde bør foregå med møde mellem hundene først i god tid, så man er 100% sikker på at de er trygge ved hinanden. Det kræver at man passer hende hele dagen, da hun ikke kan være alene et helt nyt sted.
Jeg vil gerne aflevere og hente hende, og helst i Roskilde området (vi er på cykel/offentlig transport).
Og jeg vil gerne betale 200kr for at få hende passet hele lørdag og søn formiddag.
Håber der er nogle der vil synes det er hyggeligt at få Yassi på besøg.
Hilsen Sofie og Yassi

Skriv et svar til indlægget22-04-2013, 14:44

Kære Sofie

Jeg er ved at lave et nyt tv-program til TV2 om vi danskere og vores måde at være sammen på til hverdag og fest. Det er en slags portrætprogram af Danmark anno 2013. Jeg kan se, at din mor holder 50-års fødselsdag på lørdag, og det er lige sådan en lejlighed, som vi søger.

I programmet vil vores vært Kathrine Krone diskret deltage i selskabet, lidt a la Bubber. Hun vil drikke sammen med jer, når der bliver sagt skål, synge og hygge på lige fod med jer.

Hun vil i udgangspunktet følge en "case", som kunne være dig - så skal vi nok sørger for pasningen af Yassi :);

Hvis det her på nogen måde lyder interessant, så må du meget gerne give mig et ring på 2518 9528 eller sende en mail til daniel@stv.dk så snart som muligt, da det jo allerede er på lørdag og vi i så fald også skal have talt med din mor om det er ok.

Håber meget på at høre fra dig

Med venlig hilsen
Daniel Svarts
Journalist
STV Production/TV2 Danmark