Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 24-03-2013, 15:49

Køb af schæferhvalp

Jeg har lige aflivet min gamle schæfer. Jeg er selvfølgelig dybt ulykkelig, og vil gerne have en ny hvalp hurtigst muligt.

Jeg har i første omgang reserveret en hos Team Paka, som var der jeg købte min sidste hvalp. Nu er det bare det, at jeg skal vente i 8 uger før jeg kan få den, og det er lidt for lang tid til mig.
Hos Team Paka tager de 9000 kr for en hvalp.

Nu har jeg mulighed for, at få en fra Kennel Lyager i Vejle. Den kan jeg få om 3 uger og koster kun 7500 kr.

Nu er mit spørgsmål: Er der nogen der har erfaring med Kennel Lyager eller ved noget om, om det er en god kennel, at købe en schæferhund fra? Hvordan kan det være, at det tros alt alligevel er en stor prisforskel? Forældrene til de hvalpe fra Kennel Lyager ser da fine ud. Men jeg kan ikke lade være med, at tænke på prisforskellen, selvom det selvfølgelig altid er rart, at slippe lidt billigere.

Håber på nogle gode svar :-)

Skriv et svar til indlægget24-03-2013, 16:39

Hej Søren - hvis du har været tilfreds med den kennel, du har haft købt fra og haft god kontakt med opdrætter, synes jeg du skal vente de uger, selvom det er surt at undvære hund.

Prøv at kig på www.hundegalleri.dk og skriv kennel lyager i søgefeltet under forum - du kan sikkert også bare google kennelen....tror ikke det kan betale sig at spare de penge !

13-04-2013, 13:51

Kære Søren ....

Må jeg først af alt kondolere med din dejlige gamle hund ... tænk på den nu har fået fred og lever et lykkeligt liv på alle de grønne enge i hundehimlen, hvor der hverken findes sorger eller smerter...

Dernæst må du love mig, du for alt i verden IKKE køber hund fra Thomas Lyager, der vel nok er én af de mest useriøse og ja nærmest løgnagtige hundehandlere, du kan komme ud for.

HOLD DIG FOR GUDS SKYLD LANGT VÆK!!!!!!!!

Han er tidligere dømt i retten i Kolding for fusk, hvor han nægtede at tilbagebetale penge, som køberne var berettiget til.
Lige pt sidder vi 9 købere af hans U-kuld fra sidste år, som endnu ikke har modtaget stamtavlerne, selvom vi afhentede hvalpe i hhv august og september.
Der har sågar været udtaget DNA stikprøver på nogle af hvalpene ... opg den sidste der mangler at komme resultat på, er min.

Jeg har tidligere erfaret lignende problemer, hvor tæver på de tilelte tavler stod opført som hanner og omvendt :-( Ja jeg kunne blive ved, men dog blot også lige nævne kuld der ganske ofte sælges uden tavler (selvom dette ikke er tilladt under DKK) samt at der flere gange har været mistanke om salg af øst-hunde..... :O( :O(

Hvor længe vi endnu skal slås med ham/dem vides ikke, men den sidste melding fra herren er, at såfremt der er noget, som kommer til at koste ham penge, ja så kan køber kigge i vejviseren efter ham .....

Jeg kunne nu godt lide at vide, hvem forældrene til hvalpen du omtaler er? Samt hvor den skulle være stambogsført? Han er ikke længere medlem af DKK (hvorfor mon ikke :-)) men avler (ikke engang opdrætter) KUN under den tyske schæferhundeklub .... som fx har meget mere lempelige regler omkring HD, AD osv....

Næh gør du som Tina siger ovenover ... afvent at din gode og sunde, stambogsførte hvalp fra Team Paka bliver stor nok ... det vil du på længere sigt takke "guderne" for.......

Søger du på Kennel Lyager inde på Hundegalleriet, vil du kunne læse meget mere negativt om Lyager..........

KAN du absolut ikke vente på Team Paka, så prøv Kennel Hekami (som jeg mener snart har et kuld efter Romolus klar (se evnt deres hjemmeside eller på FB) ,Team Marlboro kunne være en rigtig god mulighed , Kennel Djalsam, eller gå ind på DKK's hvalpeliste ... du kan også Google "genplaceringshund" så får du en DKK side op med hvalpe og omplaceringshunde ... her klikker du bare på Hvalpelisten......... Når bare du lover mig, du IKKE køber en Lyager hund ... disse er for resten heller aldrig socialiserede, og er ikke altid en ren fornøjelse at overtage.....

Held og lykke med den lille nye + hundebjæf fra Fyn :-)

13-04-2013, 14:44

Hunde i Jylland er billigerer end på Sjælland.
men du skal være forsigtig med at købe en hvalp for en kendel?

13-04-2013, 14:44

Hunde i Jylland er billigerer end på Sjælland.
men du skal være forsigtig med at købe en hvalp for en kendel?

13-04-2013, 14:45

Pas på med at købe en hund i en kendel

14-04-2013, 16:43

Sikke dog en gang vås, du skriver!!!!!!!
1. Hunde er bestemt IKKE billigere i Jylland end på Sjælland .... hvor får du dog den vanvittige idé fra??????
2. "Man skal aldrig købe hund fra en kennel" ????? .... Mener du dermed, at man ikke skal købe sin nye hvalp fra en DKK opdrætter .... Mener du man i stedet bare skal futte ind på fx DBA eller G&G og finde en tilfældig parret hvalp??????? Hvis man ikke skal købe fra en anerkendt opdrætter, hvor pokker skal man da så købe fra?????

Kan se du blot er gæste bruger .... ku' du så ikke blive det én gang til, så du kunne komme med svar og gode argumenter for dine påstande?? Jeg vil da glæde mig til at læse disse ...... selvom dine indlæg absolut INTET har med Sørens oprindelige indlæg at gøre..........

24-04-2013, 05:46

Jeg forstår ikke hastværket- især når det drejer sig om en schæfer. Jeg kender ikke de kenneler du taler om, og det klogeste du kan gøre er at tænke 2 til 3 år frem. Hvis du køber en schæfer hvor du ikke er sikker på linierne er sunde og ordentlige, så risikerer du nemlig at stå i samme situation (med en mistet hund om få år) Gør fodarbejdet NU og vær helt sikker på linierne er iorden på den hvalp du køber.