Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 16-03-2013, 15:28

Essentiel Foods

Hej,

Har lige været på kæledyrsmesse, hvor vi på en stand stødte på hundefodermærket "Essential Foods". Er der nogle der kender og bruger dette nærke?

Deklarationen lyder super god, og foderet betegnes som noget ganske særligt (dufter også i forhold til andre mærker).

Vi fik en vareprøve med hjem og har lige serveret lidt for vores MEGET kræsne Cotonhvalp - og ingen tvivl.... Den elsker det!!!!! Vi har prøvet flere mærker, men den spiser kun, når den bliver meget sulten dvs. En enkelt gang hver dag.

Nu tror jeg, vi skal have bestilt en sækfuld af dette foder. Indholdet lyder også super godt for den hundeejer, som vil sin hund det bedste.

Ville bare lige dele min umiddelbare begejstring med alle jer andre!

Mange hilsner Heidi

Skriv et svar til indlægget16-03-2013, 16:58

Vi er startet op på deres Nautical og hundene ELSKER det.

Jeg er også faldet helt og aldeles for ingredienserne og tanken bag sammensætningen, og da manden bagved det også er gammel og garvet i hundefoderverdenen (stifteren af Olivers), så har jeg ingen betænkeligheder ved at prøve det.

Iøvrigt, så har de også nogle fine hundeguffere i en god størrelse skal jeg hilse fra mine bamser og sige... ;-)

16-03-2013, 16:58

Forresten et link......

http://www.essentialfoods.dk/

16-03-2013, 20:09

Vi har brugt det lidt over en md., og jeg sætter sækken ned i en af vores elskede Tholobokse og sørger for at lukke godt for posen hver gang. Efter 14 dage lugtede den stadig godt, selvfølgelig ikke ligeså meget som i starten, men stadig godt.

De første 14 dage havde vores lidt mere lind og lidt mere afføring, men så normaliserede det sig, tror der skal lidt systemtilvænning til.

Det er mine erfaringer, men hunde er nu engang ikke ens, og hvad der passer til mine bamser, der går og tager et par piller en gang imellem og så får et lidt større måltid til aften med lidt hjemmelavet hældt henover, det passer jo ikke alle andre. Så der er ikke andet at gøre end at prøve selv.

29-03-2013, 23:51

Mange af disse ting kan evt. tages op med skaberen af foderet, når Hundens Tarv og MyPets.dk holder det næste foredrag d. 9. april. Læs mere her:

http://www.mypets.dk/shop/foredrag-med-christian-18804p.html

Mvh Søren