Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 12-03-2013, 17:27

Nye tænder

Hej alle I erfarne hundeejere:-);

Nu har jeg lige brug for jeres hjælp igen,

Vores godt 5 mdr gamle coton hvalp er ved at skifte tænder. Men nu har hjørnetænderne i over- og undermund i den ene side åbenbart besluttet at blive... Ihvertfald sidder der to hold hjørnetænder begge steder, og sådan har det ihvertfald set ud de sidste 14 dage. Skal vi bare væbne os med tålmodighed, eller skal dyrlægen kigge på det?

Og så et lille tillægsspørgsmål :-);
Han er efterhånden ved at være godt langhåret - bl.a. ned over øjnene. Endnu ikke langt nok til elastik, og han formår at hive alt andet ud.... Er det ikke synd med al den pels ned over øjnene? Men ved samtidig ikke hvordan vi løser dette midlertidige problem for ham. Der går jo nogen tid inden det er langt nok til en ordentlig elastik.

På forhånd tak for jeres hjælp.

Hilsen Heidi

Skriv et svar til indlægget13-03-2013, 15:43

Jeg kan så svare på det med pelsen : Nej, det er ikke synd med pels ned over øjnene - hunden kan sagtens se.

I de fleste hundenetbutikker kan man købe latex-elatstikker, sådan en lille elastik kan han nok ha' i, de sidder godt fast, og skal klippes af - man kan købe en speciel saks til det.

Du kan selvfølgelig lade ham klippe, men det synes jeg vil være ærgeligt, da han så ikke får det specielle coton-look, og der vil gå endnu længere tid, inden pelsen bli'r helt rigtig.

14-03-2013, 17:05

Tusind tak for jeres svar.

Der er bestilt tid ved hr.dyr, så vi kan få kigget på de små bisser:-) og hvad angår pels, vil jeg da helt klart fordøge st finde disse latexelastikker. Synes også det ville være synd at klippe ham, men nu er jeg jo også blevet beroliget:-);

Mange hilsner Heidi