Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 07-03-2013, 18:43

Hunde syge og ulykkeforsikring

Hold nu op en jungle...

Jeg skal have tegnet den forsikring til min hund. Jeg skal hente ham 1/4-13 ;-);

Men det er rigtig svært at overskue hvilken forsikring der dækker hvad og hvem der overhoved tilbyder denne type forsikring...

Derfor tænkte jeg om i ikke vil anbefale en forsikring og meget gerne med lidt detaljer om pris, selvrisiko, dækningsprocent og evt. max udbetaling pr år.

God dag derude ;-)

Skriv et svar til indlægget10-03-2013, 11:49

Hvis det er en DKK - hund så får du sikkert en brocure med fra Agria hvor hvalpen har været forsikret til du overtager den, denne forsikring kan så videreføres. Ellers er der efterhånden mange selskaber der forsikrer hunde også med sygeforsikring ( som er yderst fornuftig at have med ) spørg dig frem til det du synes om hos de forskelleige selskaber.

11-03-2013, 15:29

Det er sandt, det er en jungle, men du kunne jo (hvis det ikke er en DKK hund) spørge det forsikringsselskab, hvor du har dine andre forsikringer - det kan gi' rabat, hvis man samler det hele i ét selskab.

Alm. brand har den laveste selvrisiko, og jeg mener de dækker i hele hundens levetid, men har forbehold for bestemte racer med hensyn til at dække for allergi'er.

Dyrekassen Danmark har en højere selvrisiko, og dækker også livslangt - det er mit indtryk mange er glade for det selskab.

Elllers dækker de fleste selskaber kun til hundens 8-10 leveår.

Som Erna skriver er det vigtigt med en sygeforsikring, men vær opmærksom på den ikke dækker sterillisation el. kastraktion med mindre det er helbredsbetinget og ofte heller ikke receptpligtig medicin, som du selv køber.

12-03-2013, 12:28

Hej Rikke

Kan det her hjælpe dig
http://www.gipote.dk/hunde-artikler/420-Naar-hunden-bliver-syg-er-du-saa-ordentligt-forsikret

Gipote