Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 04-03-2013, 14:13

Anti lugtmiddel ?

Hej Alle
Jeg har en Grand Danois som elsker at rulle sig i alt, der i hendes verden, lugter alt for skønt.. problemet er bare, at hendes mennesker slet ikke er af samme mening. jeg har så valget mellem, at holde hende i snor hele tiden, eller vaske hende hver gang hun har været fri.. hvilket jo er ret omstændig pga hendes størrelse og hendes hud har heller ikke godt af det

så var det at jeg kom til at tænke på, om man måske kunne få et eller andet anti lugt middel af en art, som man f.eks kunne sprøjte på pelsen.. noget der selvfølgelig er lave til hunde. så det ikke er skadeligt .. Nogen gode ideer?

Skriv et svar til indlægget04-03-2013, 16:03

Jeg har aldrig hørt om noget man kan sprøjte på hundepelsen, der skulle virke imod at de ruller sig i for os, ulækre sager, som kokasser, hestepærer, geddel... m.v.
Så jeg kan kun anbefale dig at holde din hund i snor, når i færdes i naturen, hvor den slags findes.

Der findes "parfume" man kan sprøjte sin hund med, men det bruges mig bekendt, kun når hunden skal dufte særlig "lækkert" på hundeudstillinger.

04-03-2013, 18:41

Vil sige som Aase: hold hunden i snor, når I går i områder, hvor der er mulighed for at rulle sig i ulækre sager.

Men når skaden er sket, behøver du ikke putte den store hund i bad - der kan fås flydende "tørshampoo" i diverse netbutikker, eller du kan bruge KW grooming powder, der er ret parfumeret...