Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 04-03-2013, 11:30

Fransk Bulldog søger pasning, Østerbro

Hej,

Vi har fået en lille Fransk Bulldog (Irma), nu snart 11 uger gammel, der søger pasning på Østerbro. Da hun ikke er meget for at være alene hjemme og vi snart begynde at arbejde igen søger vi en der kan hjælpe med pasning i tidsrummet 9-17 i hverdagene.
Hun er en meget nysgerrig og kærlig hund, der elsker at være sammen med andre hunde og mennesker.

Giv en besked, hvis det kunne være noget

Mvh
Morten

Skriv et svar til indlægget18-03-2013, 22:51

Hejsa Morten jeg kunne ikke lade være med at falde for Irma da jeg selv har haft samme race og hvor er hun dog kær i kan glæde jer til hun bliver større og vil snorke ! :0) Jeg hedder Jasmin og bor på Østerbro lige ved søerne og har boet her sammen med min familie i 12 år nu, jeg er 19 år og er en meget glad og hjælpsom person , jeg vil med glæde passe jeres hund eller gå tur med hende hvis i får brug for det jeg har mulig for gå med hende hverdag da je ikke går i skole længere da jeg har fået en kronisk sygdom der gør jeg ikke kan arbejde eller følge med i skolen. Så jeg har rig med mulighed for passe hende og ang tider er li gyldigt da jeg er hjemme hverdag men jeg vil elske og passe Irma og lege med hende, da jeg også elsker at træne hunde vil jeg også komme til det hvis det self er iorden med jer, jeg har desværre ikke mulighed for at passe hende hjemme hos mig da jeg har 5 katte men ellers kan jeg love for at Irma vil få sig en bedste ven og en som vil passe på hende og lære hende ting som det var min egen. Da jeg selv har haft samme race fra hvalp har jeg stor erfaring med den race og andre hunde . Jeg håber i evt kan bruge min hjælp da jeg vil elske og bruge min tid på Irma. Venlig Hilsen Jasmin Destiny Persson

02-05-2014, 08:34

Har du fundet en lufter? Hvis ikke er de meget velkommen til at skrive til min mail. Jeg fylder 18 i juni og er en erfaren hundelufter.

Mvh Sigga Pedersen

sigga@live.dk