Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 02-03-2013, 19:08

Jubilæums udstilling den 23. marts i Hvidovre for alle racehunde

Jubilæums udstilling den 23. marts i Hvidovre for alle racehunde.

Sammenlægningen af DRC og DHSK bliver markeret med en jubilæums udstilling den 23. marts i Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 448, 2650 Hvidovre, i anledning af at DHSK i januar fyldte 10 år og DRC fylder i april 25 år, så derfor holdes 35 års jubilæum for klubberne.

Prisen for at deltage er kun 200 kr. pr. hund, ved forud tilmelding. Ved tilmelding på dagen koster det 50 kr. ekstra pr. hund at deltage.

Der er indskrivning fra kl. 09.30 - 10.15, og udstillingen åbnes kl. ca. 10.30.

I løbet af dagen er der også barn og hund konkurrence, kåring af beste baby, hvalp unghund samt BIS konkurrence og endelig kåres årets Hvide Schæfer for 2012 i løbet af dagen.

I forbindelse med boldhallen er der skøjte- og svømmehal, så har du, eller dine børn, lyst til en tur i vandet, eller en tur i skøjtehallen, så er der også mulighed for det i løbet af dagen. Har du ikke selv skøjter kan de lejes i hallen.

Flere sponsorer har givet gaver i anledning af jubilæet. Derfor vil der i løbet af dagen blive et flot lotteri samt forskellige andre sponsor gaver til hunde og ejere.

Tilmelding til udstillingen kan allerede nu ske fra hjemmesiden www.dhsk.dk, eller fra hjemmesiden www.drcdan.dk.

sidste frist for tilmelding er den 15. marts - eller på dagen fra kl. 09.30 - 10.15

Vi håber at mange store og små hunde samt glade hundefolk kommer og er med til jubilæums udstillingen, der samtidig markerer starten på samarbejdet i den fælles klub.

Skriv et svar til indlægget03-03-2013, 10:01

Hvad betyder DRC & DHSK.
Kan man udstille eller kun komme som tilskuer med en hund, der er stambogsført i DRU og DKK ?

03-03-2013, 17:25

DRC = Dansk Racehunde Club og DHSK = Dansk hvid shäferhunde klub

Som DKK medlem må man ikke deltage i andre stambogsførende klubbers udstillinger (der bli'r i hvert fald meget "ballade" hvis det opdages, da DKK ikke anerkender andre kynologiske foreninger), men DRC og DHSK ser sikkert gerne DKK-hunde på udstillingen - jeg ved ikke hvordan DRU stiller sig efter de har fået nyt reglement...