Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 24-02-2013, 20:30

Transport af ny hvalp, en Jack Russell terrier

Vi skal hente en hvalp om et par uger og jeg forestiller mig at vi køber en hundetaske, af den bløde type i skum, der kan stå på gulvet foran passagersædet. Der sidder jeg selv typisk og har dels meget benplads, samtidig med at man kan være der for hunden og sørge for at den ikke vælter for meget rundt. Er det en god idé, eller er der andre forslag? Man kan måske også droppe tasken og bare give den et tæppe på gulvet?

Vi har en alm. stor personbil, hvor bagagerummet er lukket, så her skal den i hvertfald ikke være :-) Alternativt mellem børnene på bagsædet i et fastspændt bur.

Hvordan plejer folk at transportere små hunde, når de kører bil?

Opdrætter fortæller den har kørt i bil flere gange, så følelsen burde ikke være det store chok for den.

Mvh Karin

Skriv et svar til indlægget25-02-2013, 05:19

hej

Det er så spændende at hente ny hund.

har ikke det store råd, min sidder bag i bilen i bur, det gjore han også da vi hentede ham, for det var der han skal være, når vi køre bil. han pev de første 5 min, men vi reagerede ikke på det, og han har ikke gjort det siden. tilgengæld vil han altid med når jeg køre.

jeg synes du skal ha ham foran ved dig, hun skal bare være spændt fast, om det så er i bur eller sele, er op til dig.
tro det bliver lidt stresset for hende, at sidde mellem dine børn. (men jeg kender jer jo ikke)

25-02-2013, 07:58

Når jeg kører med Stella alene, sidder hun på forsædet i en sele spændt fast i sikkerhedsselen. Når vi kører langt sidder hun imellem børnene på bagsædet i den samme sele/sikkerhedssele. Vi har ikke plads til et bur og har derfor aldrigt rigtigt prøvet det. Det vigtigste er, at hunden ikke flyver nogen steder, hvis der bremses op. Der findes flere muligheder for at spænde hunden fast og buret er nok det mest sikre. Hvis Stella er meget beskidt har jeg hende løst nede foran passagersædet og så er det kun lige for at køre hjem fra skoven/parken eller hvor vi nu har været. Det er jeg ikke helt stolt af, men sådan er det en gang imellem ;)