Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 23-02-2013, 17:19

Jeg er forelsket, i en vizsla!

Hej alle sammen på Gipote.dk

Jeg har fuldstændig forelsket mig i en Ungarsk Vizsla korthåret. Den elegante krop, smukke farve og dejlige lange ører, har denne race flået mit hjerte ud :)

Når jeg leder efter hvalpe der er til salg på nettet, er de meget dyre fordi deres forældre er enten udstillings hunde eller har gode markprøver etc. etc.
Jeg leder bare efter en Vizsla der kan blive min bedste ven, og som jeg kan træne agility med.

Her er så mit spørgsmål:

Kender i nogen hjemmesider, kenneler, eller andet, som sælger dem, uden deres forældre er alt muligt 'vildt'?

Håber der er nogen derude der kan hjælpe. :);
Rigtig god weekend alle sammen.

Venlig Hilsen
Cathrine

Skriv et svar til indlægget24-02-2013, 16:23

Du skal være glad for, at deres forældre er alt muligt "vildt", det betyder nemlig, at der er tænkt over, at du som hvalpekøber får en hund, der er racetypisk og har et ordentligt temperament + forhåbentlig fri for sygdom.
Og li'som ved alt muligt andet, så betaler man en større pris for en god kvalitet.

Der er ikke nogen der siger, du skal gå på udstilling eller til markprøver med din egen hund, men jeg vil mene at Vizla'en er så speciel og så meget jagthund, at det vil være svært at ha' den som almindelig familie/hygge-hund, uden man har meget forståelse for dens behov.

Enig med dig i, det er en meget smuk hund, men det var ikke én jeg ville vælge, hvis mit ønske var at træne aglility...

24-02-2013, 17:37

Det kan jeg godt forstå, at du er. Det er en super dejlig hund. Jeg bor i Budapest og ser dagligt disse skønne røde hunde i gadebilledet. Jeg har aldrig mødt en ondskabsfuld Vizsla, de er alle bare så godmodige og søde. Det er også famliehunde med et stort behov for at komme ud at løbe dagligt og hvis de er aktiveret tilstrækkeligt, så er det en rolig og god hund at have.

Personligt ville jeg aldrig købe en hund af en ungarer, men du kan måske google efter dem i Budapest og se om der findes en side med engelsk tekst. (det kan være svært at finde) Det vil ihvertfald være billigere at købe den her i landet, men PAS PÅ - her er mange hundefabrikker og stort set alt kan købes for penge - også de rigtige papirer og stempler.

Du kan også prøve at søge i Tyskland. Min hund er tysker og de har ligesom Danmark strenge og gode regler for avl. Om de er billigere ved jeg ikke, min var ikke, men udvalget vil nok være størrere.

05-05-2013, 15:40

hej Cathrine.

Kender en som har 5 hvalpe til salg lige nu: http://www.gipote.dk/hunde-annoncer/62952-Sælges-Vizsla-korthåret. Hun har lige sat dem ned fra 8000 kr til 5000 kr, selvom forældrene har vundet flere udstillinger. Jeg har mødt hvalpene (og forældrene) og de har helt fantastiske, havde selv købt en, hvis ikke det var fordi jeg boede på 5 sal midt i København.

Jeg ville bare lige informere dig om at disse sælges, da jeg kan se at der ikke er andre til salg herinde :);

Mvh. Ditte

20-08-2013, 13:42

Hej

Jeg har 4 vizslaer af egen avl. de er fantaske familiehunde og de 2 af dem træner aglility, det er de også super til. de er hurtige. De er også gode til lureball, flyball og selvfølgelig jagt. jeg har trænet den ene til jagt og er ikke jæger. Min mand er jæger og har trænet de andre. jeg udstiller også en af dem, men har pause med hende nu, da vi håber at hun er med hvalpe, som gerne skulle fødes omkring 30/9/13. Vi har moderen Sussi til de 3, hun er 11 år nu, faren til dem døde for 3 år side,n han blev 15 år. Så er der Tessa og Timmo på 7 år og Attis på 5 år.
Venlig hilsen Kate fra houseofvizsla

09-10-2013, 19:13

Hej Cathrine,

Jeg er en ungarsk kvinde, bor i København.Hvis du ikke har fundet en vizsla, kan jeg hjælp dig!
Du kan kontakt på: 41366223
MVH
erna