Indlæg: 10

Oprettet af | Oprettet: 11-02-2013, 18:56

Udstyr mm

Hej Folkens.

Vi skal muligvis snart have en lille bitte bølle hvalp. Den vi har kig på, som vi skal op og besøge på søndag er en blanding mellem mops, tibetansk spaniel, gravhund og vidst nok et par stykker flere. Så et rigtig godt gammeldags gadekryds. Dog var det helt planlagt at hunden her skulle have hvalpe, så de bliver taget godt hånd om af menneske mor og far.

Jeg har siddet og kigget lidt på udstyr og da jeghar haft hund før, ved jeg godt sådan nogenlunde hvad det er for udstyr jeg skal have, men det jeg leder lidt efter er steder hvor det er billigt. Kender jo selvfølgelig til Maxizoo, men jeg tænkte at i måske kendte til nogle hjemmesider eller butikker (bor i Roskilde, og har bil) hvor man kan få noget specielt, lækkert, provokerende eller billigt til hunden.

Mit andet spg går på at jeg mener at man på et tidspunkt kunne tage sådan en test her på hjemmesiden hvor man kunne taste ind hvilke kriterier man har til den hund man gerne vil have (motion, pelspleje mm) og så finder den en række muligheder af racer. Findes det ikke mere?

Håber at høre lidt svar fra jer!

God dag derude ;-)

Skriv et svar til indlægget11-02-2013, 19:04

Orv og forslag til navne er velkomne. Det er en hanhund vi skal have

12-02-2013, 16:09

Der er jo utroligt mange webshops til hundefolket - som nævnt i det første indlæg, de udenlandske, som jeg tror en del køber fra netop grundet prisen, men det er næsten nemmere for dig at google, det du ønsker, så kommer alle shops'ne jo frem.

Skal jeg nævne nogle danske sites, kan jeg lige komme i tanke om www.alttilhundogkat.dk og www.kennel-maj.dk - den første har et bredt udvalg, noget er billigt andet ikke, kennel maj har et mindre udvalg, men gode og billige produkter.

Du kan også google populære hundenavne, og se om der kommer noget frem, du kan bruge...

Ved ikke om testen til hundevalg findes mere hér, men der er andre sites, mener pedigree har én...

13-02-2013, 14:56

Zooplus har jeg kigget på og synes den er helt super! Men jeghar kun kigget på den danske side. Er det ikke samme priser om det er en danske, engelske eller tyske side?

13-02-2013, 15:36

Jeg sad lige og regnede lidt og jeg kan jo spare rigtig meget ved at købe på Zooplus i Tyskland.

Seng, halsbånd, foderskåle, hvalpefoder i dk: 441,-

Præcis de samme produkter i DE: 319,- og der kommer så 50 kr fragt oven i, men det er stadig en masse penge at spare.

Da vi havde hund tidligere købte vi altid foderet i maxizoo eller lignende. Men det kan da slet ikke betale sig. Jeg anede ikke at der var så meget at spare på nettet.

Bare for at give jer et eksempel så koster Hills puppy mini 3 kg:
maxizoo - 245,-
zooplus.dk - 169,-
zooplus.de - 119,-

Det er jo helt vildt!!!

13-02-2013, 17:05

Ja og køber du for et bestemt beløb, er forsendelsen gratis. Alt sendes og kommer til din dør.

22-02-2013, 14:45

Hej.

Tænk , har lige fået to truende sms af den kennel mor , hvor vi købte vores cairn terrier med overbid. Har på intet tidspunkt sagt navn og adresse på vedkommende, men dette viser netop faren ved IKKE at handle med anderkendte kenneler. Så nåede vi lige en tredje sms, _ hvor hun skriver hun har anmeldt mig til ? Nå men håber der er nogen der får noget ud af dette og ikke falder i som os.
Forøvrigt vil hun gerne have jeg fortæller at vi fik refunderet en tredjedel af hundens pris - altså 1000 kr. Det varmede også rigtig meget med en regning på 10.000. Nå men dette forum skal jo ikke blive ubehageligt.

22-02-2013, 15:35

Øh Karen Nielsen ?
Nå men jeg handler på zooplus.dk hurtig levering og stort udvalg.
Tillykke med den lille vaps det bliver spændene.
Hilsen
Karin

22-02-2013, 16:15

Tror bare Karen's indlæg kom i den forkerte tråd.....

22-02-2013, 23:14

Zooplus.de