Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 05-02-2013, 15:26

mærkeligt ?

hej allesammen.

jeg har jo en jack russell. han er snart 3 år, frisk og fuld af gå-på-mod.

Her den seneste tid, har vi en ræv, som jager her i omegnen, vi ser den tit, og man kan se dens spor i sneen, tydeligt, hver dag, så derfor er jeg helt sikker på det er ræv.

min er jo ræve hund, han gå altid i snor, og når vi kommer til alle disse dejlige spor, køre han jo helt op, og gør, og vil jo gerne efter den. jeg kan kalde ham til mig, men når vi går frem igen, køre næsen jo på fyld skrue. og nu til det mærkelige. når dette sker, for han, ligesom en blodlig plet i nakken, der er ikke noget sår, det gør ikke ondt på ham, og jeg kan ikke se præcis hvor blodet kommer fra, men han bliver bare lidt blodig i pelsen.

Kan det være et lille yderligt blodkar der bare sprænger, fordi han "køre-op", eller er der nogen som kan forklare hvad det er. jeg har ikke oplevet det, når jeg kaster bold med ham, eller træner agility, hvor han jo også kommer "op-og-køre"

Det skal siges at jeg ikke er det mindste begymret for ham, og han er helt upåvirket af det. når vi kommer hjem, tørre jeg ham, med en fugtig klud, også er det ligesom det, indtil næste gå tur.
Vil bare gerne høre om andre har oplevet dette, eller ved hvad det kan være

mvh Eva

Skriv et svar til indlægget