Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 03-02-2013, 11:40

Lær hundens sprog, den lærer aldrig dit.

LÆR HUNDENS SPROG, DEN LÆRER ALDRIG DIT !!!!!!!!!!!!!!!
PRIVAT LYDIGHEDSTRÆNING AF HVALPE fra 16 uger, OG VOKSNE HUNDE:

JERES HUND BLIVER HOS OS WEEKENDEN OVER, VI ANBEFALER 3- 4 WEEKENDER.

ALLEREDE EFTER 1 WEEKEND, GÅR DIN HUND VED DIN SIDE I LINE, OG UDEN LINE.

Mange spørger om hunden kun lyder mig efter den har fået sine "nye" kommandoer og tegnsprog, det gør den bestemt IKKE, det er ligesom læreren der lærer lille Peter at læse, nå først han har lært det, kan han læse op for alle.......smil.....
Disse "nye" kommandoer og tegnsprog, forklares, vises og prøves af ejeren om søndagen inden de tager hjem.EFTER FÆRDIG TRÆNING KAN DIN HUND:
Indkald
sit
dæk
dække på afstand
vente med at spise (på kommando)
plads
gå pænt i line uden at trække
gå pænt løs ved din side

Ring eller mail for mere info

Jeg bruger ikke nogle speciale metoder, men mange hunde bliver problemhunde, på grund af ejerens manglende “dog sense”, på den måde bliver signalerne misforstået, og tilliden til mennesket får et “knæk” jeg er bare dygtig til at læse hundens mimik og dens kropssprog, jeg kan forstå hvad hunden prøver at kommunikerer, jeg har respekt for hunden og er ikke bange. min filosofi bygger hele tiden på hundens præmisser.Det vigtigeste er ikke hvor hurtigt vi opnår tingene, men i det rigtige tempo.Erfaringen viser at det tager 3-4 intensive weekender,
Der er ikke noget hokus pokus over det, det handler om simpelt kropssprog.

Skriv et svar til indlægget05-02-2013, 20:15

Ingen kommentar på din træning, bare din catch-phrase.

Det er da noget værre vrøvl, alt tyder på at hunden har lettere ved at lære vores sprog end vi har deres. Det er stadig i både vores og hundenes bedste interesse at lære hundens sprog, men vi ændrer ikke vores sprog for at undervise hunden, bare vores forventninger og vores undervisningsteknikker. Mange skolelærerer vil fortælle dig, at de skal have flere forskellige måder at fortælle det samme på, en af måderne vil give ganske udmærket mening for en af eleverne, men ingen for den anden og vice versa. Sproget har ikke ændret sig, og det samme er gældende her.

06-02-2013, 13:50

Smiler stort.......

Tror vist vi er ude i ordkløveri her...........smil....

Stor respekt for at man selv vil træne sine hunde.

06-02-2013, 18:47

Det et da ikke Ok at afvise indlæg med "ordkløveri" (selv om det er gjort med et smil) - i forum kan folk ytre sig - vil man bare ha' "kunder i butikken" skal man holde sig til annoncemarkedet !

06-02-2013, 21:02

Jeg har gået til træning med nogle af mine hunde, dressur og ringtræning. Ellers også selvoplært, bla. ved at læse hundenes mund-og kropssprog. Lært aldrig at råbe højt, med tale med dyb og lys stemme, samt bruge enkelte ord, aldrig en lang smøre.

Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle sende mine hunde på ferie eller week-end, hos en træner, for så at få dem "færdig uddannet" hjem.

Det er jo min mand og mig hundene skulle "adlyde" ikke en fremmed person, i et fremmed hjem.

Det er da også gået rigtig godt, ellers havde det været umuligt at have op til 5 tæver sammen som familiehunde gennem flere år i et privat hjem.

Vidste faktisk heller ikke man kan annoncere på Forum. Jeg går ikke udfra hundekurset er gratis.

08-02-2013, 10:38

Hej Tina

Jeg "afviser" ikke nogen, men for mig er det ordkløveri, og tydelig tegn på at man ikke har sat sig ind i hvad det er jeg skrive, og det er altså helt umuligt at træne hund, hvis man ikke taler hundens sprog ( har til dato ikke høret en hund tale, det ene eller det andet sprog ) og når jeg skriver sprog, er det jo kropssprog.

At dette nok hører under annoncer, kan du have ret i, og skal vi så ikke lade den ligge der.......smil....

Aase, dejligt at du træner dine hunde, det har alle hunde fortjent.....

08-02-2013, 12:43

Hmmm.... I al beskedenhed, så træner vi i DcH hund og ejer sammen. Det er sjældent hunden der er problemet, men langt oftere hundefører der ikke kan finde ud af det. Måske skulle man lave weekendkurser for hundeejere uden hund. Så kunne de få lov at få besøg af deres hund, når de var blevet dygtige nok...