Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 28-01-2013, 12:32

Bider stadig...

Hej,

Er det normalt at hvalpe stadig bider i 4 mdr. alderen?

Har en dejlig coton, som stadig bider utrolig meget, når vi leger med ham, også selv om det overhovedet ikke drejer sig om en vild leg.

Det er helt klart blevet mindre i forhold til, da vi fik ham, men synes stadig han bider rigeligt meget.

Mange hilsner Heidi

Skriv et svar til indlægget28-01-2013, 13:20

Også på det område er hvalpe forskellige, så det er ikke unormalt. Men prøv at aktiver ham på en måde, hvor ham ikke har brug for "bisserne".
Eks. søge efter mad (tørkiks) i hus og have. Træne sit, dæk og apport.
Giv ham under opsyn købelegetøj, med godbidder i. Eks. også pakket ind i papruller, og mælkekartoner. En froteesok med knuder på, han kan bide i og ruske.
Altsammen aktiviteter uden i bliver bidt i fingre og arme.

Bider han også hvis i bær på ham, eller sidder med ham, så sig et bestemt dybt NEJ, sæt ham ned, gerne helt hen til hans legekasse i pap, med bideting i. Eller stik ham en bideting i munden.

Han skal jo helst fravendes bideriet før de blivende tænder kommer frem.

28-01-2013, 13:36

som Aase, så tror jeg heller ikke det er unormalt.

da min var lille og han bed, satte vi ham ned og ignorede ham, et par minuter. og der gik ikke mange dage, før han lærte det, det samme når vi havde ham oppe, og han slikkede os.

men som Aase skriver, se til at han har noget at bide i, og se til at han er vel aktiveret.

min har altid tygben liggende- lige da vi fik, hentede han bamser, på mine pigers værelse, dem tog vi bare fra ham, uden at sige noget, og gav ham et tygben istedet, også holdte vi dørene lukkede et par uger, så var det problem løst.

Så når han bider, ignorere ham, men bliv ikke sur på ham, bare lad ham være 1 min. tid.

28-01-2013, 14:04

Tak for jeres svar:-);

Vi giver ham masser af bideting - både legetøj og diverse bideben. Alt sammen bliver brugt så rigeligt:-);

Synes ikke at han bider, når han bare sidder hos os. Vi har fra starten tydeligt vist ham, at vi ikke vil have, at han bider, ved at stoppe legen og vende ryggen til. Men så snart vi vender tilbage til ham, ja så begynder han i sin iver igen at bide. Tror han simpelthen bliver lidt for kåd i sin iver efter at lege.

Vi væbner os med tålmodighed. Han må have et stort bidebehov, da han også kan ligge og gnave i metalstoleben.....

Mange hilsner Heidi

28-01-2013, 14:36

4 mdr. gammel, så kløer de små bisser, og hans starter snart med tandskifte. Husk når han bider, at man ikke skal trække hånden til sig, for så får han det ud af det han vil, en reaktion, et bytte der bevæger sig. Evt. når han bider, så giv et meget højt skrig/råb fra dig, hold hånden stille, så skulle han gerne blive "forskrækket", slippe og kigge på dig, hvorefter du roser, lige så stille tager hånden væk, og dernæst aktiverer ham med et stykke legetøj, så han lære at det må han bide i. Rangorden er ikke helt på plads, når han bliver ved at bide, og åbenbart så voldsomt, som du beskriver. Ved det kan være svært, da deres små tænder er som syle, men det kan lade sig gøre på den måde. Ofte holder de med at bide, når de har skiftet tænder. Sødt billede af ham.