Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 27-01-2013, 13:45

Må man give sin hund/hundehvalp skinke,torskerogn,makrel ovs..

Hej
Vil høre om man Må man give sin hund/hundehvalp skinke,torskerogn,makrel,pølse,tun hver 3. Dag
Sammen med sin hundfoder?
Ja eller Nej?

Mvh Andreas

Skriv et svar til indlægget27-01-2013, 14:43

Det synes jeg ikke er en god ide`. Ved det, har du ikke styr på om den får den ernæring den har brug for. Vælg hellere hvalpe/hundemad i god kvalitet, istedetfor menneskmad.
Så får hunden hvad den har brug for, fodringsmæssigt.

27-01-2013, 15:24

Vi bruger hamburgerryg og pølse (med meget lidt krydderi) som godbidder, men jeg tror ikke det ville være en god ide at give som foder, da det er vigtigt at den får al den næring den skal have fra foderet.

27-01-2013, 15:57

Et godt hundefoder er det din hund skal blive mæt af og leve af, men fordi du giver den rester eller godbidder fra din mad, det skader ikke. Mine hunde/hvalpe har altid fået smagsprøver/godbidder , rester oven i fodret, af min mad. Har haft mange hunde igennem mange år, der har været eltiekonkurrence hunde, aldrig syge, og de er blevet gamle. Brug din sunde fornuft. Overvægt er langt mere skadeligt for din hund, end at den får lidt torskerogn, pølse eller hvad du nu end lige vil forkæle den med, en gang imellem.

27-01-2013, 18:38

jeg giver engang imellem min markrel i tomat over sin mad, eller en glat sovs, fra vores bord, eller tun, olivenolie, rapsolie, for han også engang imellem, ikke som mad, men for at peppe det lidt op, og varigere lidt med, så han for spist op, min er ikke så god til altid at få spist.

23-02-2013, 08:45

Jeg vil prøve at holde mig til det foder jeg får med i dag når jeg henter min hvalp. Men godt lige at læse med her. Kogt kylling er det ikke guf for en lille vaps af og til ?

23-02-2013, 10:38

Josephine, kylling kogt uden salt mm. er en fin godbid til en lille vaps.

Og skulle hunden få lidt tynd mave, så er kylling og ris kogt sammen i lang tid også en god skånekost.

Men god ide at holde sig til det det foder som hvalpen er vant til i begyndelsen, de kan slet ikke tåle et skifte i foderet i starten. Og vil man skifte så skal det først være efter nogle uger og så et langsomt skifte over en uge - 10 dage, så vænner maven sig langsomt til det nye mad.

Tillykke med den lille ny - du glæder dig nok helt vildt lige nu! ;-)