Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 23-01-2013, 08:38

Foder

Hej er der nogen der har erfaringer med Hills sceriens plan. Jeg har en halv schæfer, og halv border collie. Hun falder dog mest ud til BC.
Hun er 10 måneder. Jeg har fået anbefalet dette foder til BC hendes pels bliver da også rigtig flot og hun vokser godt på det. Jeg prøvede for 3 måneder siden at skifte foder da hun kløede sig på maven. Er nu for tre uger siden begyndt på Hills igen. Så begynder kløen igen. Er der nogen der kender til det. Og hvilken foder kan anbefales istedet. Mvh jimmi

Skriv et svar til indlægget



23-01-2013, 16:13

Når du mener din hund får kløe af at bruge Hill's Science, skal du da helt sikkert skifte til et andet mærke - der er rigtig mange gode foderprodukter i samme prisklasse, men det er selvfølgelig svært at vælge - hvis det betyder meget at pelsen er blank og skinnende, kunne du vælge et foder med fisk i.

Men det er vældig individuelt, hvad en hund trives bedst på, så man må forsøge sig frem over en periode - jeg selv bruger produkterne fra Regal, det fungerer fint hér - andre vil komme med anderledes forslag.

Har også brugt Hill's, ikke Plan, men Prescription diet serien, og det har været rigtig godt (den er dog mest beregnet til sygdomstilfælde)...

23-01-2013, 16:22

Der kan være flere grunde til, at hunden klør sig. Desværre er det ikke ualmindeligt at det har forbindelse til foderet, der indeholder meget mere godt og skidt (mest skidt) end vi er klar over.

Det der står først i ingredienslisten er det foderet består mest af. Mange af de traditionelle mærker starter med hvede i ingredienslisten og det har hunden sådan set ingen gavn af og nogle mener også, at det er allergifremkaldende. Det ved jeg ikke så meget om.

Jeg er helt enig med Beaglepack vedrørende valg af foder og der findes flere og flere gode mærker. Desværre står de sjældent på hylden hos dyrlægen.

De gode mærker er faktisk ikke dyrere end de traditionelle mærker. Fodermængden er nemlig mindre og det viser jo også, at der er mere "gods" i et godt mærke.

Der findes mange netbutikker med godt foder. Her vil jeg blot nævne et par stykker
trenddog.dk og dollardog.dk - så er der Olivers.dk

24-01-2013, 08:30

Jeg takker for svarene. Og ja, der er meget forskel på foder. Indtil nu har jeg haft labrador, og den sidste jeg havde, kunne jeg give nærmest hvad som helst. Uden dog at gå på kompromis:-)
Hilsen jimmi