Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 14-12-2012, 13:40

olivers?

hejsa :)
vi har prøvet og bestille nogle prøver af fodret fra olivers til vores 2 hunde og vi vil gerne høre om i syntes det er godt? vi har bøvlet lidt rundt med alt det der royal canin og hils og vi syntes ikke at vores hunde er vilde med det og de får sådan dårlig ånde af det og py hvor det lugter når man åbner posen:( vi har en senior dværg pincher på 9 1/2 hun kan ikke lide det og hun skal hånd fodres ellers vil hun ikke spise det vi fik hils anbefalet af vores dyrlæge på grund af at vores 3 årige cavalier havde hoftedysplasi på begge bagben.. kan vi skifte? er der nogle tilskud som kunne hjælpe? ingen af vores kære hunde gider fodret fra hils vi har 2 salgs en for hofterne og en anden for almindelige hunde :) og så blader vi det men de gider ikke at spise det så vi havde tænkt på olivers ?

Skriv et svar til indlægget14-12-2012, 16:18

tak for svar jeg syntes heller ikke at mine hunde skal have hils når de jo alligevel ikke gider det og hvis det alligevel ikke er godt for dem! så håber at de bedre kan lide de prøver vi for hjem:) jeg kan bare ikke se hvorfor disse folk som laver alt det andet foder royal canine, hils og mange flere. og reklamere med at det bare er så godt og hvorfor dyrelæger anbefaler det hvis det ikke er godt for hunden?! det er jo dyrt foder og jeg har hørt rigtig mange der klager over det her foder som skulle være så godt orrgh det er træls håber mine hunde vil spise det andet men det skal de nu nok de bliver sikkert glade for at slippe af med det andet!!;)

15-12-2012, 19:44

vores Islandske Fårehunde lever udelukkende af Olivers, man skal bruge mindre end vejledende mængder og der er ikke så meget afførigg som ved fodring med visse andre mærker fordi foderet udnuttes rigtig godt. vi skifte rkun lidt mellem de forskellige, den foretrukne er den med lakseolie.
Er du i tvivl om hvilken du skal bruge så skriv og spørg.
Personlig synes jeg de er meget flinke, de har også en dr. dyr man kan få gode råd af helt gratis om alt.
Vores kat får også ollivers
har ikke brugt andet i 10 år og vi får altid roser for en smuk pels

17-12-2012, 08:48

dejligt at høre fordi pelsen på vores 2 hunde er grim! så det ville være dejligt hvis vi kunne få skyr på det ! :) tak for svar!

17-12-2012, 18:44

Jeg har gennem flere år brugt Olivers, men efter de flyttede deres producion til Danmark og begyndte med kartofler, har jeg fundet et andet foder, da en af mine hunde ikke kan tåle kartofler, han havde konstant diare. Jeg fodre i øjeblikket med Nutra Nugget Lam og Ris og Taste of the Wild, det er produceret ovre i USA, hvor de har en meget skrap kontrol med fremstillingen af hundefoder.