Indlæg: 12

Oprettet af | Oprettet: 27-11-2012, 06:45

Lady nyt hjem.

Min mand og jeg skal skilles. Er der nogen af jer som kender en skøn familie, med masser af kærlighed og overskud til lille Lady. Har kigget lidt på Gul og Gratis og Den blå avis men er så bange for at hun falder i de forkerte hænder. Jeg elsker min hund, men har ikke noget valg :(

Skriv et svar til indlægget27-11-2012, 10:45

Hej Beaglepack.. Det var lige sådan en som dig, som jeg vil være helt tryg ved at give hende til.
Jeg har lavet et lille opslag, så må jeg jo se hvad det fører med sig. Jeg er ikke i Beagle klubben, da vi aldrig har udstillet eller avlet, så jeg ved ikke om jeg kan sætte hende der ind ? Hun kommer ikke et hvilket som helst sted hen, derfor håber jeg at det er en med beagler i forvejen eller i det mindste en som har erfaringen med dem. Jeg kan ikke have begge mine hunde med og hvor er det svært at overhovedet tænke tanken, at Lady skal væk.Men jeg vil gøre det bedste for hende og det agter jeg at gøre.

27-11-2012, 13:10

En rigtig trist situation, at i skal skilles, både for jer begge, datteren og hundene.
Har du ikke mulighed for at få hjemskiftehjælp via din opdrætter ?

Med hensyn til hjemskift gennem Beagleklubben, ved jeg ikke om hundene skal være med DKKstambog, men det kræves i hvert fald, at man er medlem, og det kunne i have været fra i fik Molly.
Alle folk også med hunde uden DKKstambog, kan blive medlemmer, og deltage i alle klubbens aktiviteter, både gå-ture, dressur og andre sociale arangemanger, blot ikke udstilling og avl.

Det er også i Beagleklubben, man altid kan få gode råd og støtte for opdragelsen af sin hund, i samvær med Beaglefolket og deres Beagler. Så jeg kan varmt som tidligere anbefale dig, du bliver medlem i Beagleklubben.
Også efter du har fundet et godt hjem til Lady.

28-11-2012, 10:34

Hej jeg er lige blevet medlem af gi pote siden... Vi har for 2 mdr siden aflivet vores dejlige welsh springerspaniel , som blev 13 år. Før det havde vi en ruhåret grav hund.
Vi ergået i overvejlelse om at få en ny hund, helst en voksen. Vi er2 voksne og et pige på 17 år , samt 2 voskne døtre som ikke bor hjemme . Vores pige går i gymnasiet. Vi bor op til en hunde skov, så det vigtigt at vores evt nye hund kan gå løs og kan med andre hunde, samt kan kaldes til en.
Vores tidligere hund have svært ved at være alene, han lærte det til sidst, men da vi arbejder er det vigtigt at hunden kan ære alene. Vi har et pensionist ægtepar der dagligt midt på dagen går tur med hunden. Vi vil gerne have en hnd vi kan tage med de fleste steder.

Vi er ikke erfarne beagle folk, men synes meget godt om racen. Vi har hest på en gård med andre hunde, og meningen er at vores hund selvfølelig skAl med derop og lege og nyde klap og hygge. Det betyder derfor meget at hunden er social og nem at omgås.
Vil du fortælle mere om lady?
Måske kunne vi blive hendes nye familie:);
Mvh
Marianne Laybourn
Email: marianne_laybourn@hotmail.com

29-11-2012, 10:17

Hej Marianne Laybourn.
Jamen, Lady er jo en skøn, sjov lille Beagle, med stamtavle.Hun er altid glad og frisk på leg og gåtur.
Hun er meget social og rigtig glad for andre hunde. Hun skal lige se folk an og så kan de ae, bære hende,nusse hende og blive kysset af hende. Hun er god som dagen er lang. Hun er renlig,vant til at være alene med kurv og legesager/ tyggeben.Hun elsker posten,skraldemanden,naboerne, selv en indbrudstyv vil nok ha gode chancer. :) Vi har 2 hunde og tit tager vi dem med på skift, hvor den ene er alene og omvendt. Vi har aldrig brugt, at gå med dem uden snor, så det er nok ikke lige min hund, som i er på jagt efter. Desværre... For det var da lige et dejligt hundeliv i kunne tilbyde.
Venlig hilsen Mona.

29-11-2012, 14:53

Hej igen
Dejligt du svarer så ærligt:) Lady lyder som en skøn lille tæve, men vi har brug for at kunne have hende løs i skoven , på grunden og hos hesten. Du har nok ret i at hun ikke er den vi søger:('
Ja vores hunde har vi kunne tilbyde et godt liv , og de blev begge også 13 år...:);
Held og lykke med at finde en god familie til hende.

29-11-2012, 15:54

Til Mona : Når du har tavle på begge dine hunde, synes jeg, som det også er foreslået, du skal henvende dig til din opdrætter af Lady (kan ikke huske om dine hunde kom fra samme sted?).

Du kan så gennem opdrætteren annoncere på Beagle-klubbens hjemmeside om omplacering, hvor du kan komme i kontakt med "beagle-folk", og behøver ikke melde dig ind i klubben (der er jo nok af udgifter, når et hjem skal brydes op) - det er i hvert fald sådan, jeg oplever det foregår i "min" klub, og selv om jeg ikke er medlem, af min races klub, var det alligevel dér, jeg ville henvende mig, for når det drejer sig om ens egen race, tror jeg ikke, der bli'r set så nøje på, om man er medlem af klubben, bare stamtavlen er på plads.

Jeg ville under ingen omstændigheder annoncere på Gul og Gratis el. Dba før andet er prøvet !

29-11-2012, 16:44

Hej Tina Baltzersen.
Mine hunde kommer fra hver sin opdrætter.
Opdrætteren som Lady kommer fra er vi ikke på talefod med. Det var vedr betalingen for undersøgelsen af hendes fuglebryst som blev foretaget for halvanden måned siden. Hun krævede at vi skulle køre 100 km op til hendes dyrlæge, for at konstatere at der overhovedet var et fuglebryst, og hun mente kun, at det var hendes dyrlæge som kunne det. Jeg blev så enig med mig selv om at min dyrlæge John Dee i Viborg var ligeså dygtig. Så det blev for egen regning.
Jeg er ved at undersøge om jeg kan tage begge mine hunde med,for så bliver det enden på det.
Kunne slet ikke drømme om at sætte hende til salg på Gul og Gratis eller Dba, det er der ingen tryghed i for hverken hende eller mig.

29-11-2012, 17:23

Det lyder rigtig positivt, hvis du kan medtage begge hunde (da jeg brød op, havde jeg også to med), men hvis det viser sig at være umuligt, ville jeg alligevel synes, du skulle prøve at kontakte beagle-klubben, selv om du og opdrætter er uenige - som sagt tror jeg ikke, der skeles så meget til medlemsskab af selve klubben, når hunden er med DKK-tavle...

Min sidste kommentar var, fordi du skrev i startindlægget, du havde kigget på Gul og Gratis og Dba...

Håber alle klarer omvæltningerne, selv om det er svært lige nu...

05-12-2012, 08:02

Hej Mona
Hvis du ikke har mulighed for at tage Lady med, kan du prøve at kontakte Dyrefondet. De har en formidlingsservice for hunde. Min veninde har tidligere fået fået formidlet sin gravhund, og jeg ved, at de går virkelig op I om modtagerfamilien nu er den rette - om de har ordentlig tid til hunden osv.
Det er dog flere år siden, at min veninde brugte formidlingsservicen, men jeg håber, at Dyrefondet stadig tager sig af den slags.
Du skal muligvis være medlem hos dem (kr. 225 årligt), men prøv at ringe til dem. Du kan se deres kontaktoplysninger på www.dyrefondet.dk

Held og lykke!

Hilsen Annette