Indlæg: 9

Oprettet af | Oprettet: 26-11-2012, 15:08

Min chihuahua er blevet overfaldet.

Hej alle Chihuahua ejere...

Min lille bobby på 2 år er blevet overfaldet i lørdags af en Dobbermann lignende hund.
Der er heldigvis ikke sket nogle synlige skader, men han har fået en hjernerystelse + et eventuelt trykket ribben.
Før overfaldet var han den mest livsglade hund jeg i mit liv har mødt, nu ligger han bare på sofaen og sover hele dagen, når man bærer ham hyler han, og når vi er ude og gå har han halen mellem benene og hvis der kommer andre hunde stopper han helt op og går ikke en centimeter.

Han psyke er helt i bund, og jeg ville høre om der er nogle her der har oplever noget lignende, som evt., kunne fortælle om det er noget der varer ved at han skal være så bange, eller om det bare er pga han er chokeret, for det gør ondt at se min lille Bobz have det så skidt psykisk, og min mor og jeg er helt ude på bar bund...
Vores dyrelæge siger vi skal tage den med ro, mht til hjernerystelsen, men psykisk siger han det varierer meget, men hvis der er nogle af jer der har oplevet noget lignende ville jeg med glæde høre.

Mvh

Samantha

Skriv et svar til indlægget26-11-2012, 15:37

Hvor har jeg ondt af din lille hund. Den har jo fået et gevaldigt chock, ved det overfald. Det kan præge ham længe, måske for altid, det kommer også an på hans egen psyke og temperament. Men når han ligefrem hyler, ved at blive båret, og hvis han konstant har halen mellem benene når han bevæger sig, tænker jeg på, om han ikke også har pådraget sig nogle ledsmerter, han bør have medicin for.
Han skal sikkert også holdes i ro, når han har fået hjernerystelse, så er det jo kun godt han selv slapper af.
Har i fået ham grundigt tjekket hos dyrlægen, hvor dyrlægen har gennemfølt hans krop og ben, evt. røngtenfotograferet ham ? Ellers vil jeg da foreslå det. Han kan jo have skjulte skader, der giver smerter.

Rigtig god bedring, med den lille fyr.

26-11-2012, 16:19

Et trykket ribben kan gøre ret ondt....når mennesker får det giver man som oftest smertestillende for at sikre sig at man kan trække vejret helt igennem uden smerter...og dem bærer man ikke engang rundt på. Jeg ville få ham smertedækket.....derefter prøve at give ham troen på andre hunde tilbage ved at arrangere rolige møder med fredelige hund der ikke ligner den han blev overfaldet af. Masser af støtte uden ynk....så du ikke bekræfter ham i at andre hunde er farlige

26-11-2012, 16:38

Har været til dyrelægen og vi skal holde ham i ro, men jeg er nu mest bekymret for hans psyke... Jeg håber virkelig han får det bedre, for han var sådan en livsglad og aktiv hund ...

26-11-2012, 21:39

Sålænge han har smerter og er sløj, ville jeg holde ham hjemme i ro, og kun lufte ham efter behov i haven. Det er ikke unormalt, at hunde der er syge, eller skadet, og derved føler svaghed, ikke vil i kontakt med andre hunde. Når han igen viser normal adfærd hjemme, kan du gå småture med ham igen. Søg da kun kontakt med andre venlige hunde, i starten dem han kender i jeres nabolag.
Lad ham selv bestemme, hvem og om han vil hilse på dem, du skal ikke føre ham hen til andre hunde. Det må tag den tid det tager for ham, at genvinde hans selvtillid, og forhåbentlig glemme det slemme overfald.
Det vigtigste er, at han ikke får men, psykisk og fysisk på lang sigt.

27-11-2012, 12:26

min søsters lille Sheeba (papillion) skulle bare lige se den nye hundeskov i Galten var kommet 5 metr ind da en flok hunde kom drønende og en 8 mdr. rotweiler tog hende og rystede hende et brækket bækken og et ordenligt sår 14 dage i ro......MEN phzuyken er i orden igen leger med Emilie og Bonzo (yorkshireterriere) og har også hilst på sin mor Vicky som er vores hund.
store sorte hunde holder min søster, som stadig er påvirket af oplevelsen, sig borte fra.

27-11-2012, 13:14

Lad aldrig så små hunde, lege med store hunde,
og slet ikke store hvalpe, de har ingen forstand på at tage hensyn til de små hunde, og kommer derfor nemt til at skade dem.

28-11-2012, 15:50

Bobby er i bedring nu..
Han har det stadig lidt skidt, men han har sit frække blik i øjnene og han er begyndt at spise så småt ...

Jeg takker for jeres bekymring og jeres råd... jeg tror min lille man klarer den :)

28-11-2012, 18:57

åååh hvor godt Samantha, han ser nu også så sød og FRÆK ud , da vi besøgte Lene og Sheeba var hendes (Sheebas) store smukke øjne så frygtfylde at det gjorde moig så ondt... nu er hun som din en frækkert igen.....episoden skete i sommers.....Ane

28-11-2012, 23:36

Det er forfærdeligt når det sker... jeg har aldrig i mit liv set så bange en hund, iog hans gnist i øjnene forsvandt med det samme.
Men han er ved at få den tlbage selvom han stadig har ondt og han logrer og er glad og en rigtig drillepind igen....

Jeg er også glad for at høre at Sheeba har det godt igen.. :)