Indlæg: 10

Oprettet af | Oprettet: 22-11-2012, 16:19

pib pib pib pib jeg bliver sindsyg

jeg har købt en chihuahua tæve hun er 9 uger og vi har haft hende i en uge nu men hun piber konstandt når jeg ikke lige har tid til hende og hun kan ikke tisse udenfor? vi har 2 andre hunde som er 10 og 4 år de gør alt det der men hun vil ikke følge med den gider ikke ligge ved min mor eller gå 2 skridt uden mig jeg har ikke mødt en hund der klister så meget som hende arrgh hjælp!!! jeg står på vippen ved at give hende væk kan ikke holde det ud når det er 24/7

Skriv et svar til indlægget22-11-2012, 17:00

Det har jeg så set på TV i de "unge mødre", at een af familiens to Chihuahua gøre. Den "klistrede" sig også op af sin mor i sofaen, og løb i hælene på hende.

Chihuahua er nogle små putte-nusse hunde, og mange køber dem netop til det.

Det er da meget trist, du allerede efter kun een uge er så irriteret på din lille hvalp, der tydeligvis stadig er meget utryg, ved fraflytningen fra sit trygge første hjem hos opdrætter, mor og søskende.

Når du allerede har lyst til at give den væk, synes jeg du hurtigts muligt skal finde en ny familie til den, eller returnere den til sin opdrætter.
Den skal da ikke at bo hos dig, og dine to andre hunde, men fortjener at få et hjem, hvor den vil være elsket og tryg.

22-11-2012, 17:05

Nå nu kan jeg se på din profil, du kun er 14 år, det undskylder måske lidt din umodenhed.
Det er så dine forældre, der skal tage sig af hjemskiftet for din hund.
Fortæl dem du ikke "gider" den,og vent så med at få flere hunde, til du bliver voksen nok til at tage ansvar og evt. lyst til at få hund igen.

22-11-2012, 17:30

hun er elsket meget men jeg er så frustreret over ikke at kunne være i fred i 2 sek......hun vil heller ikke ud og tisse og jeg er ude med hende konstant og alligevel løber hun fra døren og lige ind på tæppet og tisser?
jeg er ikke umoden? og det er også min mors hund den gider hende bare ikke og vil kun ligge ved mig og jeg er ikke knapt 14 år! hvis du har set min profil kan du se jeg er 97 jeg er altså 15!!! og vi har i forvejen 2 hunde jeg ved godt hvad det handler om ville bare høre om nogen havde lige så store problemer som jeg har med denne race! jeg er meget glad for hunde og har gået til lydigheds træning med vores anden hun siden hun var hvalp og er opvokset med hund siden jeg var spæd så det er ikke nyt for mig!...

22-11-2012, 17:43

Hun har ikke så stor en blære, så hvis du bare tvinger hende til at være ude (ved at lukke døren og være ude med hende) indtil hun har bliver nødt til at tømme blæren skal hun nok stille og roligt lære det. Prøv at kontakte opdrætter.

24-11-2012, 04:19

Hej Jane
Skriv til mig på ulla.duchwaider@gmail.com jeg læser hundepsykologi, så jeg regner med jeg kan hjælpe jer. venlig hilsen Lulu

24-11-2012, 07:33

Hej.

I sverige går der en historie om en mand der købte sig en ny jagt hund. hunden var 8 uger, da han hentede den, og de første 3 mdr, havde han hunden hos sig altid, når han kørt bil havde han hunden på skødet, når han sov, lå den i hans seng, osv.
Da han begyndte træne den til jagt, løb den aldrig væk.

Det kan godt betale sig, at ha sin hund nære sig, i starten, til den er tryg.

24-11-2012, 09:47

Jeg har også oplevet nogle af vores hunde har været mere"klistrende" end andre. Bl.a Bella vi har nu. Uanset hvor meget hun sover på sine hundepladser, vågner hun og "render" mig i hælene, hvis jeg forlader rummet.
Den første "brugthund" vi fik 1.½ år gammel, gjorde det også, og hende fik jeg et særlig forhold til. Ikke mindst da hun fødte et kuld hvalpe.
Hun var meget utryg, da vi overtog hende som ejer nr. 4, hvor vi var hendes sidste chance for ikke at blive aflivet. Hun blev et pragtfuld hund, glad, nem, og tryg. Mille drømte ikke om at forlade vores hjem. Hende kunne vi trygt lufte løs, og hvalpen vi fik ved hende, fulgte hende også i hælene.

Men hvis man ikke "gider" sin hvalp`s behov som lille, eks. fordi man er "irriteret" over dens megen "klistring", så mærker hunden det, hvilket kan ødelægge forholdet mellem hund og ejer. Og så er det bedre den hjemskiftes, til en familie, den passer bedre til.

09-12-2012, 08:14

jeg tog den beslutning at jeg ikke ville beholde hende og jeg har solgt hende til en familie som jeg har fået god kontakt til! det er en pige på min alder som er meget ligesom mig! men når hun fortæller hvordan hun er, er det overhovdet ikke ligesom da hun var hos mig. men hun er faldet godt til og elsker sin nye ejer de har det godt sammen og jeg var meget bange for at jeg ikke kunne give hende det tryghed som hun har brug for da jeg af personlige årsager ikke var helt parat til endu en ny hvalp!! alt det her har resulteret i at min cavalier på 3 er blevet ''min'' hund og hun har ellers aldrig rigtigt haft noget bånd til min og har altid hængt op af min mor :) så jeg har fået mi egen hund nu alligevel og hun er da bare dejlig.. så det er fint! men det var ikke den eneste grund til at jeg ville af med lille aura! min cava ( det skal lige siges at hun elsker andre dyr da vi fik hende havde jeg en lille kanin og den kunne godt lide at gå rundt på vores græsplene så bella fik den seletøj spendt fast i sit halsbånd og hun gik ''tur'' med min kanin og hun elskede det hvis jeg spurgte om hun ville med om til min kanin røg hun ud af døren i fuld fart og styrtede ud af døren og om i baghaven) er blevet meget sur på min søsters hanhund og nu også på aura og det startede ellers fint! og jeg ville ikke kunne bære hvis der skete den lille noget!:( så derfor tog jeg den beslutning selvom hun var begyndt at falde lidt til ro og hun begyndte at turde mere ville mig og min mor ikke tage en chance! håber i kan forstå min beslutning!;) kh jane