Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 20-11-2012, 10:14

Mad/guffer til cocker spaniel

Hej

Jeg kunne godt tænke mig at hører hvad i giver af tørkost og guffer/trænings guffer til jeres cocker spaniel?

Jeg har en sort cocker spaniel som er 13 måneder. Han har tit dårlig mave, jeg har haft kontaktet dyrlægen som sagde at han kun måtte få skånekost i 3 dage, og hvis det ikke var blevet bedre med hans prutter så skulle vi komme der ned.

Allerede dagen efter var hans prutte gode igen, hvilket jeg var rigtig glad for. Synes jo det er synd for ham når han har dårlig mave. Men hver gang at vi prøver at træne med ham, og dermed give ham guffer så ødelægger det hans mave igen.

Så derfor vil jeg gerne hører hvad i bruger af træningsguffer til jeres hunde?

Jeg kan lige tilføje at han i øjeblikket får skånekost fra dyrlægen, blandet med lidt mad fra royal canin. Men jeg har overvejet når hans mave er god igen, at prøve mad fra eukanuba, er der nogen som kender til det mærke? Har været inde på nettet og læse lidt om det, det skulle være godt til cocker spaniel.

Ud over hans mad får han et stykke franskbrød, og 2 mariekiks, det er vel ikke forbudt? Når han kun får det og ikke guffer er maven okay, bare ikke farve den er karrygul...

På forhånd tak for hjælpen.

Skriv et svar til indlægget20-11-2012, 17:52

Hvis han får årlig mave, hver gang han får guffer, så vile jeg afskaffe de guffer, og bruge hans tørkost også som guffer. Mariekiks synes jeg ikke er hundegodt, så giv hellere tandrensekiks som guffer til hunde. Undgå tyggeben med farve - tilsætningsstoffer. Zoolac på tube, og Canicur piller, mod dårlig mave, er også altid godt at have i "hundeapoteket"
Afføring kan godt være lidt lys gullig, på mave-skånekost. Men karrygul afføring,har jeg aldrig oplevet. Eukanuba har jeg ingen erfaring med. Men jeg kan se her på Gipote at der findes foder til Cocker Spaniel mrk. Eukanuba. Hvorfor der findes særlig foder til din race, ved jeg ikke.

21-11-2012, 11:26

1000 tak for jeres svar, jeg er glad for at I vil hjælpe andre.

Beaglepack jeg har være inde og kigge på det foder som du anbefaler, men synes det er en jungle.

Jeg vil hører om du evt. vil hjælpe mig med hvad jeg kan prøve at købe til ham?

Jeg har kigget lidt på olivers, og der har jeg fundet ud af at de har nogle smagprøver som jeg tænkte jeg ville starte med for at se hvordan hans mave reagere på det.

Kan jeg købe disse her:

Oliver´s Lamb Medi sample bag?
Oliver´s adult mini sample bag?

Hvis han kan klare det, havde jeg tænkt mig at jeg ville prøve at købe de smagskasser som de har. Jeg synes nemlig at det er aller tiders at man kan få 3 forskellig slags foder, men skal det være mini elle medi?

De træning guffer som Olivers har, er dem han åbenbart ikke kan tåle, de hedder Oliver´s training bites. Men du sagde at du brugte nogle andre nogen, har du evt. et link til siden?

Til sidst vil hører dig, om du har lyst til at dele ud af din erfaring med hensyn til hjemmelavet mad. Jeg synes det lyder spændende, og vil hører om du har nogle opskrifte jeg må prøve?

Hvis du ikke har lyst til at skrive dem herinde, hvilket jeg forstår, så får du lige min mail. adresse her;

lenp@privat.dk

Mange tak for hjælpen

21-11-2012, 13:34

1000 tak kigger på den med det sammen :-)