Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 13-11-2012, 11:52

Har min hunds anfald ændret hans adfærd?

Min pekingeser/tibetansk spaniel på 4 år plejer at være typisk for sin race. Beskyttende og også ret dominerende. Han springer og hopper at glæde når man kommer hjem fra arbejde og kan slet ikke styre sin glæde.

Men med et er han holdt op. Nu bliver han liggende i hhv sofaen eller kurven og kigger på mig når jeg kommer ind af døren. Man kan se han stadig er glad for at se mig for han logrer med halen. Men han springer ikke op som han plejer.

Har har tidligere, som hvalp, har en slags epileptiske anfald, hvor når han blev for opstemt (eks når jeg kom hjem fra arbejde) så stivnede han, faldt om, trak hovede helt tilbage og peb. I nogle tilfælde tissede han også imens anfaldet stod på.

Han havde et lille anfald for ca 14 dage siden og det er kort derefter han stoppede med at hilse når jeg kommer hjem.

Er det fordi han er bange for at det sker igen? Kan jeg gøre noget? Han har tidligere haft værre anfald som ikke har stoppet/ændret hans adfærd, er det måske alderen der spiller ind?

Da han som hvalp havde anfald sagde lægen at fordi anfaldene ikke kom så ofte så gør man ikke noget ved det. Alternativet havde været medicin, men gives som sagt ikke i min hunds tilfælde.

Skriv et svar til indlægget14-11-2012, 13:03

Jeg synes du skal bestille en tid hos dyrlægen igen, evt. et dyrehospital, med specialister i i epilepsi. Og fortælle om hans sidste tid, med anfald og ændret adfærd.
Når han ikke springer som før, kan det jo være det giver smerter, eller han måske ikke kan det mere. Problemet han evt. kan medicineres for.
Ændret adfærd, er der altid en grund til, og det kan kun du fortælle dyrlægen om.