Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 09-11-2012, 22:18

King Charles Cavalier/Dansk svensk gårdhund

Hej,
Mig og min kæreste leder med lys og lygte efter hvalpe af blandingen king charles cavalier/dansk svensk gårdhund, men efter total granskning af internettet kan vi simpelthen ikke finde nogen steder hvor denne blanding sælges.
Er der nogle herinde der kender eller kender til steder, folk, der sælger hvalpe af denne blanding?

Skriv et svar til indlægget10-11-2012, 17:50

Jeg undrer mig også. Er det en blanding i kender? Det er 2 helt forskellige racer og det er helt umuligt at regne ud hvilken slags hund, der kommer ud af det. Bliver det den hyper aktive eller sofaelskeren. I forhold til opdragelse, bliver det så en terrier eller den noget nemmere selskabshund Cavalieren.
Ja, jeg er bestemt nysgerrig :)

11-11-2012, 12:02

Nu er jeg ikke selv den store hundekender men grunden til vi leder efter netop denne hund er fordi et vennepar har sådan en blanding og den er god i størrelsen fordi den ikke er særlig stor, samtidig er den legesyg men vil gerne nusse og ligge på skødet og så har den været god at opdrage.
Men det lyder ikke til det er en typisk blanding :)

11-11-2012, 18:27

Christine, husk at fordi en hvalp af denne blanding har den rette størrelse og det gode temperament, så har en anden hvalp af samme blanding måske en hel anden størrelse og et helt andet temperament.

Problemet med blandinger er, at man ikke ved hvad de tager med fra de racer de er blandet af.

Et eksempel vi har er fra vores nabos hund, den er en blanding af dk/sv. og labrador og ligner fuldstændig en dk/sv., både af udseende og temperament. Vi kender dens helbror, han er af labradorstr. og ligner en labrador med lidt hvide pletter og spinkle ben, temperament roligt og fornuftigt. En anden af hvalpene kender vi også, den ligner fuldstændig en lab. men med dk/sv. temperament.

Det var meget svært at se dette ud fra hvalpene, da de næsten var af samme størrelse, og temperamentet kan man også kun gætte sig til på dette tidspunkt.

16-03-2013, 08:47

Vi har selv avlet den blanding med stor succes! Og det er blevet fantastiske hvalpe. Legesyge, børneelskende, men også rolige, milde og enormt nemme at opdrage.. En dansk-svensk gårdhund er i øvrigt IKKE en terriere, men en pincher!! Der er kæmpe forskel på dansk-svensk og Fox terriere!
Vores dansk svensk er nu steriliseret, men vi har en af hendes vidunderlige døtre. :-)
Mvh Michael

16-03-2013, 11:41

Hej gæstebruger. Har du ikke fotos du kan vise her på Forum, af dine blandingshvalpe.