Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 05-11-2012, 09:28

hvalpe - aktivering og gåtur

Hej ;D
Jeg har lige fået den skønneste lille blandings hvalp (samojede islandsk fårehund)
Han er meget aktiv (det er de kære små jo ) så mangler lidt ideer til udfordringer/lege med den lille bandit så han ikke splitter huste ad ?
Jeg læser så er hjemme de fleste dage men der skal jo læses det er han ikke så enig i så har brug for lidt råd til hvordan jeg kan trætte ham så han kan hvile sig og hvad jeg evt kan aktivere ham med så han kan underholde sig selv (har kraftben med leverpostej osv);
herudover har min mand og jeg en diskussion om hvor langt og hvor længe den lille bandit må gå tur/løbe frit i skov osv ?

mvh cecilia

Skriv et svar til indlægget09-11-2012, 11:32

Mangler oplysning om hvor gammel banditten er...Men generelt, så har du jo fået en blanding af aktive racer...
Hjemme så fodru du ikke i hans skål, men breder foderet ud enten ine i huset eller på fliser i haven...
Så træner du med ham hver dag ad flere gange bare 10 min ad gangen...Sit, dæk, plads og øjenkontakt...
Så går du en tur med ham om formiddagen helst hvor han kan løbe frit, så du kan træne indkald..Efgter turen, ja der skal han vile. Dvs. du ser ham ikke når han prøve at få dig i gang...Du skal så selvfølgelig kunne skelne om han skal tisse, og deter der for han henvender sig til dig...
Hvis du får nogle faste rutiner, så hjælper det dig og hunden ..Endelig, så har jeg pt. 4 hunde hvor af den yngste er 7 mdr...Og når jeg sætter mig ned og laver noget for mig selv, ja så snorker hele banden i timevis...En ulv i naturen den sover ogsåp hvis den er mæt.