Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 26-10-2012, 17:51

uden pjat,hva har hunden brug for?

Hejsa hundefolk.

Har pt en bette chihuahua/tjekisk rottehund,en chirotte(hehe) i pleje..sød lille hund,men han fryser.
jeg ved godt han brug for tøj og kontaktede for tid tilbage et par seriøse chihuahua folk om råd til praktisk tøj til sån bette fyr...fik da masser af råd og købte osse en masse brugt af en af dem jeg snakkede med,ting hun sagde var uundværlig når man havde sån lille frossenpind...well det sendte er nu mest bling,bling kluns,butterflys,sokker med kvaster,bukser med glimmerflæser osv..pjat og pjank..nu har jeg brug for noget der kan holde den lille fyr(GuGu) varm,og striktrøjer duer ikke til det korte pels,det lisom bare glider rundt,så kan ikke tro det behageligt for ham..hvad ska jeg kigge efter? evt gode netbutikker med godt praktisk tøj til små hunde,vi meget ude og de render i krat og kvas,så det ska osse kunne tåle lidt.
hans poter osse iskolde selvom vi indefor,ska så nogen ha sokker på?
har jo Rikke(minipudel-d/s mix) hende det nemt nok at købe til,for det ska sån set kun kunne holde hende tør,men GuGu har jo osse brug for varme..
føler mig sq lidt lost med det her tøj noget,syns det nemmer med de lidt større hunde at finde godt OG praktisk,uden alt for meget gejl..

Venligst Sally
vuff fra Rikke
brrr fra GuGu

Skriv et svar til indlægget



26-10-2012, 18:08

Tjaa- det er ikke let.

min fryser også, til ham har jeg en fliss trøje som jeg selv har syet, efter hans regnfrakke, så har jeg strikket en trøje til ham i ren uld, da det varme selvom det bliver lidt vådt, så har jeg købt en regnfrakke til ham, er det rigtig koldt, få han sin uld på også regnfrakke.

mvh Eva