Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 24-10-2012, 12:18

En Hund Er Hvad Der Skal Til!

Hej alle sammen,

Jeg søger jeg tip/hjælp/godt råd fra jer, da alle herinde har alle sine erfaringer, som jeg vil
bruge som en KÆMPE hjælp.

Jeg er flyttet sammen med min kæreste, og vi har nu været kærester i 2 1/2 år nu.
Vi er flyttet sammen for en næsten 2 måneder siden, og vi flyttet i et fint lille (86kvm) rækkehus.

Siden min kæreste og jeg fandt sammen, har jeg ALTID fortalt ham at jeg gerne vil have en hund. Jeg har aldrig haft hund selv, men har tit passet hunde, gået tur, og beundrede dem fra da jeg helt lille. MEN min kæreste vil ikke have en hund lige nu. Jeg prøver med ditten og datten, og der er intet der virker, er gået så kraftigt til værk, at jeg har fået hans onkel til at hjælpe mig med at presse lidt på!!

Derfor vil jeg spørge jer, om i har nogle gode råd til hvad jeg kan komme med af argumenter?
Jeg har fortalt ham at det er min hund, det er MIG der skal passe den, og mig der skal sørge for den.

Kom med gode råd og tips!!

Venlig Hilsen
Cathrine :)

Skriv et svar til indlægget24-10-2012, 13:34

Hej Cathrine. Når din kæreste ikke vil have hund, er mit råd, lad være med at presse ham til at sige det er okay. Nu bor i sammen, og en hund skal være begges ønske, ellers er det synd for hunden. Det kan give problemer i jeres forhold, og hunden vil også mærke, den er uønsket af din kæreste, og det vil præge den på forskellig vis. Du kan jo ikke forklare den, at den kun er din hund, den skal respektere jer begge, og derfor også elskes og accepteres af din kæreste.

Nyd istedet livet med hinanden, nu i bor sammen. Måske ændrer han mening en dag. Først da er det tid for jer at øge familien med en hund.

24-10-2012, 16:51

En hvis enighed med de to mere erfarne damer, men! Jeg vil så også lige sige, at jeg overbeviste mig selv og alle andre ved at gå de tre hundeture om dagen i et halvt års tid (det var planlagt til at være et år), måske hvis du begyndte at gå dem nu og trak ham med på aftenturen (måske ikke hvis du allerede løber, men jeg synes det er hyggeligt at tage aftenturen med nogen) så kan det være du kan få ham med ind på tankegangen... Og så kommer du også ind i rutinen.

Men, som sagt, hvis han ikke er klar på at få hund bør du respektere det. Har du fundet ud af, hvilken hund du vil have? Sikkert, men ellers kan du bruge tiden til at finde ud af det og hvad de nærmeste kenneler har.

24-10-2012, 18:09

Vil også sige som de andre, du ikke skal presse din kæreste, for selv om du mener at kunne klare det hele angående hunden, er det nu bedst at din kæreste er indforstået med den er der, og kan ta' vare på den i forskellige situationer - forleden læste jeg om en ung kvinde, der måtte kontakte sine forældre, hvis hun var syg el. kom sent hjem, fordi kæresten ikke ville lutte hendes hunde !

Men du kunne jo foreslå ham, at I sammen tog til en hundeudstilling, hvor I kunne kigge på de forskellige racer, og finde ud af, om I kunne enes om en bestemt type hund - måske skal I lige finde jer helt til rette med det nye sted og det at bo sammen først...

25-10-2012, 15:27

Jeg er sådan lidt atypisk! Jeg kan godt lide blandingsracer!
- Jeg synes 2 forskellige hunde kan få det mest fantastiske hvalpe/hund. Jeg forstår godt alles mening, men det skal siges at min kæreste gerne vil have hund, men bare ikke lige nu! Jeg vil gerne have en hund inden jeg begynder at tænke på børn, eller for den sags skyld han gør. Jeg vil gerne nyde min hund, starte til agility og vil gerne have en uddannelse inde for hundetræning og adfærd!
Havana det lyder som en super god idé at begynder at gå aften ture, og selvfølgelig også morgenture, da min bedste ven selvfølgelig også skal tisse om morgen.

Men har brug for lidt mere hjælp?

Nogen der er friske på at give et råd eller 2 ? :)

26-10-2012, 07:55

Hvad med bare at begynde at læse op om det hele nu? Og tale med din kæreste om det. Det kan være din entusiasme smitter. Igen, det er vigtigt han er med på at få en hund når I får hunden, men måske hvis I tager ud og ser på hunde, snakker med mennesker, læser op på det, bare til forberedelse, kan det være han også pludselig selv vil have hund nu.

26-10-2012, 09:54

hejsa.

jeg forstår ikke lige hvorfor det er man vil "lokke" "overtale" nogen til at få hund,ja dyr i det hele taget.
personligt ville jeg være ked af at forlade hjemmet og lade mine dyr være ved en der ikke ønsker dem,ikke fair for dyret..fx jeg har en bror,han ikke til dyr overhovedet,hver gang han kommer på besøg blir hundene selfølgelig glade ved besøget,men kan klart mærke på dem at det ikke lige så fedt at være i hans selskab som når det andre der kommer på besøg..ydermere har jeg da jeg var yngre selv "overtalt" en kæreste til dyr..gik fint til start men når der så kom kurre på tråden ja så fik jeg altid at høre for dyret og at han aldrig havde ønsket det..
alle ska være med som team når man anskaffer sig dyr,heller ik fair at trække et ansvar ned over hovedet på folk,et ansvar de ikke ønsker.

Venligst Sally