Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 14-10-2012, 17:22

Hvad skal jeg gøre?

Håber i vil hjælpe mig med mit problem.
er efterhånden så frustreret, at vi overvejer aflivning af vores hund..

Basse er næsten 6 år gammel. Labrador.. Vi hentede ham på et internat, da han var 11 mdr. gammel. Han var meget, meget bange i starten og ødelagde ALT, men det gik over..

Så vik han igen en periode, hvo alt skulle ødelægges, når han var alene mere end et par minutter.. Og både tissede og sked inde... Det varede i et halvt års tid. Vi havde ham til dyrlæge og han fik depressionspiller... De hjalp lidt.. men blev aldrig helt godt.. Men vi har kunnet leve med det..

Det sidste års tid er det så kommet igen på fuld styrke. Vi har haft ham til psykolog, men det har ikke hjulpet. Vi har trænet med ham, vi har læst snart alt om hunde.. Men intet hjælper.

Nu er han så også begyndt at stikke af lige så snart han kan se sit snit til det.. Det har indtil videre kostet et par bøder, men sådan er det jo... han er en dyr herre ;);

Han skider inde selvom vi lige har været ude med ham. Han hyler og gør konstant siger naboen, når han har været alene nogle minutter.. (han er aldrig alene mere end 4 timer i døgnet).

Nu er han så også blevet fysisk syg.. Han får muskelkramper i bagbenene i ca. 10 minutter af gangen.. nogle gange om ugen.. så nu er jeg bange for, at han måske også får det når han er alene hjemme.. Har endnu ikke fået ham undersøgt for det.

Jeg er nået til et punkt, hvor jeg snart ikke ser anden udvej end aflivning.. Vi elsker vores hund.. Og jeg gør i særdeleshed, da jeg er mest sammen med ham. Han er dejlig, kærlig og meget meget morsyg...

Men det er så frustrerende det her...

Undskyld det lange og forvirrende brev.. men jeg er virkelig ked af det.. men lige nu kan jeg ikke overskue min hund mere..

(vi er 48 og 50 år gamle, været gift i mange år og har haft mange hunde.. dog aldrig en med så mange problemer som Basse...)

Skriv et svar til indlægget16-10-2012, 09:52

Det lyder ikke rart, men synes også det lyder mere som sygdom, end opdragelse.....

håber det bedste for jer

16-10-2012, 14:04

Han har det bestemt ikke godt. Jeg kan læse han er forsøgt hjulpet psykisk, uden det har løst problemerne. Men har han tidligere også fået en gennemgibende undersøgelse incl. blodprøver m.m hos dyrlægen, så forskellige sygdomme også er udelukket ?
Nu har han så en tid haft krampeanfald, det lyder som epelipsi, som hunde godt kan få og behandles for resten af livet.
Det skal da i hvert fald undersøges. Det kan jo være på grund af sygdom, han har adfærdsproblemer.
Jeg håber du allerede har været hos dyrlægen med ham, og at han kunne hjælpes, ellers må du nok indse, at hans hundeliv ikke er værdigt, og give ham fred.