Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 09-10-2012, 19:55

8 uger gammel hvalp med på familie weekend

Hej, min kæreste og jeg bliver heldige ejere af en dejlig lille mops i starten af december. Vi får ham om tirsdagen, og er inviteret til weekend hos min mor fra fredag til søndag. Mht hvor mange mennesker der vil være, så vil der være min kæreste og jeg, plus min bror, hans kone og nevø på 3 år, og sidst men ikke mindst min søster som også er voksen. Vil det skade hunden at komme på sådan en weekend? Eller vil det være godt mht socialiseringen?

Jeg kan ikke helt finde ud af om det er godt eller skidt? Tænker at sålænge at hvalpen får pusterum iform af en lille hvalpegård eller lignende vil han godt kunne få en god weekend. Men hvad siger i?

Mvh wapa89

Skriv et svar til indlægget10-10-2012, 05:24

Jeg ville slet ikke gøre det. Hvalpen har brug for fred og ro til at lære sit nye sted at kende.
Så jeg er fuldstendig enig med Beaglepack.

Hvis det er så vigtig med den weekend sammen med familien, ville jeg vente med at afhente hvalpen til i er kommet hjem fra weekenden, for så er det bedre at den bliver ved opdrætter en uge mere.

Mvh. Gitte

10-10-2012, 06:43

Det er alt for mange nye ting den lille fyr skal forholde sig til og alt for mange forskellige mennesker. Det er rigelig forandring, at han overhovedet skal ind i sit nye hjem. Der er forskel på hundehvalpe og nogen er hurtigere modige og klar end andre, men det ved man faktisk først når tiden er gået og man kan se hvilken hund det blev til.

Så jeg er helt enig i, at det er for tidligt at tage på tur og jeg vil også foreslå, at I venter med at hente ham til ugen efter.

Jeg kan godt forstå, hvis det er svært at vente en uge mere, men han løber ingen steder :)

20-10-2012, 20:31

Hej

Jeg stod selv med samme overvejelser for en uge siden! (se mit indlæg). Det er svært at forholde sig til det, før den lille hvalp er kommet hjem og i mine tanker, var det nok ikke så slemt...men da jeg fik hende hjem og hun havde været her i nogle dage, kunne jeg godt se, at det var ikke optimalt! Jeg blev heldigvis enig med mig selv om ikke at tage på besøg i en weekend med hende! Det er bare rigtig vigtigt, at hvalpen får tid til at lære det nye hjem at kende lige i starten både for dens egen skyld og jeres! I forhold til renlighedstræning og sovesituation osv. så er det også bedst, at der ikke kommer et "afbræk" i denne træning....Den del har i hvert fald vist sig at være hård men vigtig og det kræver bare en masse vedholdenhed og ro....

Jeg ville lade være (ligesom jeg så selv gjorde)! Min lille hvalp kommer med hjem til jul, hvor hun så er ca. 4 1/2 måned gammel! Til gengæld synes jeg godt, at I kan have gæster! Det synes Rajah bare er det bedste! Jeg havde (rolige!!) gæster på besøg dagen efter jeg fik hende og hun elskede, at der skete lidt omkring hende, da hun jo kom fra et hjem med søskende og mennesker omkring hende!

Held og lykke med den lille hvalp :)