Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 26-09-2012, 17:48

Flytte

Jeg skal flytte fra min ex. Vi har en dejlig hund sammen, og han skal flytte med mig. Vi bor i hus, og jeg skal nu flytte i et lille rækkehus. Er der nogen der har tips til hvordan jeg vænner ham til det nye hjem, med lydene der er anderledes og han skal være alene hjemme?

Skriv et svar til indlægget27-09-2012, 10:46

Det er lidt svært.

Er han slet ikke vant til at være alene hjemme ?

Men ellers ville jeg finde ud af, hvilke regler jeg vil ha, hvor skal han ligge osv. finde nogle faste rutiner for , hvordan i nu gør, hvornår det er lege tid, fodringstid , gå tur tid osv.
også indføre dem fra dag 1.

gør han af de nye lyde, ville jeg irrete sætte ham med det samme, sige " det er ok- gå du og læg dig",

Og hvis du er glad over det nye sted, så bliver hunden det også- de mærker jo hvordan vi har det.

pøj pøj med det hele....

06-10-2012, 16:05

Hej Gitte
Hvis det stadig er aktuelt, så kan jeg anbefale dig: Gå en lang tur, ca. 45 min i det nye nabolag, med din hund. Derefter, når du første gang skal vise hunden jeres nye hjem, så lad den IKKE gå ind før dig, men "inviter" den ind, ved at føre den i snor så den går ind efter dig, så vil hunden opfatte det som det er dig der ejer det hele og vil derfor være mere respektfuld over for det nye hjæm.

Lulu
ulla.duchwaider@gmail.com

06-10-2012, 16:09

Hej Eva. Du har så evigt ret, det er meget vigtigt, at man har alle de ting på plads, før hunden kommer til det nye hjem. Det er også en god ide, at trave hunden træt inden den møder sit nye hjem, samt merker, at det er ejeren der inviterer den ind . VH Lulu

06-10-2012, 20:01

Det er vigtigt at hunde føler sig hjemme, ved flytning og på ferieophold hjemmefra.

Vi har i flere år holdt ferier i lejede sommerhuse og lejligheder både i Danmark og udlandet. Vi har da altid haft alle 4-5 hunde med. For at de skulle føle sig "hjemme" straks ved ankomsten, lod vi dem blive i bilen, imens vi slæbte bagagen ind, også deres hundesenge, tæpper og vandskål.
Hundenes pladser var derved bestemt, før de blev lukket ind. De gik selvfølgelig først snusende rundt i boligen, men fandt så hurtig hvile i deres hundesenge, hvor de havde deres pladser under hele opholdet. Og hvor vi var, har de altid følt sig hjemme.

07-10-2012, 09:02

Hej Aase H

Det lyder som om i har rigtig fat, når det drejer sig om jeres hunde, tak for det. Vi skal alle hjælpe hinanden til en bedre verden, En hund af gangen. Hilsen LULU