Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 16-09-2012, 10:32

Beagle

Min Beagle hund som jeg kun har haft i fire dage, har ikke sagt en lyd endnu, er det normalt? den er glad og velopdragen. MVH. Randi

Skriv et svar til indlægget16-09-2012, 13:59

Jamen til lykke med den, og dejligt den er stille ikke gøer. Min Bella gøer heller aldrig, kun på kommandoen "halse" og når der så er en godbid som belønning.

Istedet har vi indstillet dørklokken til at gø, hver gang det ringer på.

Fremmede tror så det er Bella, rigtig smart , hvis det er uvedkommende besøg. (tyve);

Jeg har også i Lidl købt en Beagle med batteri i. Den sætter vi udenfor på trappen, når vi skal have gæster. Når de nærmer sig hovedøren gøer den også.

Vi har haft 7 Beagler før Bella. 6 tæver og een hanhund. Han var hund nr. 1 og han gøede tit. Det gjorde de andre ikke. Heller ikke når det ringede på døren. Så vagthunde var de bestemt ikke.

Nogle Beagler gøer meget, mange andre ikke. Det er faktisk kun meget få der gøer, på en hundeudstilling, hvor der godt kan være 75 - 100 Beagler sammen.

De kan selvfølgelig, og må godt gø, når der er grund til det. Men de kan så fravænnes. Vores 5 tæver gøede i kor i haven, da en gøende hund flyttede ind som vores nabo. Den tålte ikke at høre og se vores Beagler, da det var en tæve som dem selv.
Men jeg fik lært dem, ikke at gø i haven, at ignorere naboens hund løb frem og tilbage langs hækken og galpede.

De blev taget ind hver gang de sagde VOV, sådan lærte de det. Og freden blev genoprettet!

18-09-2012, 10:53

Tak for svar. Nå men det er vist ret normalt at de ikke siger så meget, det kommer nok en dag. Den er vel nok en glad hund, og du har tre. Hav en god dag. KH Randi