Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 15-09-2012, 07:16

Frisbeekursus!!!

FRISBEE FOR ALLE!!!
Har du en hund, to, tre,…, som du godt kunne tænke dig at prøve en anden sjov og spændende form for aktivitet med? Så er Frisbee noget for dig!

Har du en travl hverdag og kan ikke altid overskue
de lange ture med din firbenede ven? Så er Frisbee noget for dig!

Er du ikke lige den sporty type, som kan løbe agility eller dyrke andre aktiviteter, som kræver en meget god fysisk form? Så er Frisbee noget for dig!

I Frisbee kan alle (næsten alle) være med! Uanset hvilken størrelse hund du har, om den er
Evt. spørgsmål kan sendes til samme e-mail.

Har du prøvet før at kaste frisbee i din egen have eller på ture i skoven? Fint! Men vil du lære den rigtige teknik, så du kan undgå at skade din hund, hvis den lander forkert?
Så du er også meget velkommen på Frisbeekursus!


Katerina Lemasova, en meget dygtig og kompetent russisk frisbeeinstruktør fra Moskva, som specielt er inviteret til Danmark for at holde dette weekendkursus i Frisbee!

Til daglig underviser hun og er dommer bl.a. i Frisbee. Katerina har holdt adskillige foredrag og kurser i Moskva og andre russiske byer, Letland, Ukraine osv.
OBS: Der vil være tolk på.


Kursus afholdes over 2 dage: d.20. og 21.okt. 2012 – begge dage fra 10 til 16 i Hillerød Brugshundeklub (Texasvej 37, Hillerød). Hvis det bliver regnvejr, så rykker vi ind i et ridehus.

Begrænset antal deltagere (max.20 personer).

Pris: 675 kr. pr.deltager. Prisen omfatter kursushonorar og let forplejning (kaffe/te, smørebrød/ sandwicher). Drikkevarer kan medbringes eller købes på stedet.

De rigtige frisbeer kan evt. bestilles i forvejen. Eller tag den med du har.

Tilmeldingsfrist senest d. 30.09.2012.
Forudbetaling senest d. 5.10.2012 er nødvendigt. (reg.4820, kontonr. 4820623312 i Danske Bank);
Tilmelding kan ske pr. e-mail til: elena.berthelsen@gmail.com
en hvalp eller en voksen hund kan den være med! Et voksent menneske, et barn, en person, der sidder i kørestol, osv. alle kan være med på den sjove aktivitet som Frisbee er!

Skriv et svar til indlægget17-09-2012, 12:10

Og nu kommer lidt forhistorie om kurset.
For ca. to år siden begyndte jeg at søge information om frisbeekurser. Men det viste sig, at frisbee er ikke særlig kendt her i landet, eller nærmest sagdt er frisbee godt glemt:( Jeg har snakket med forskellige hundeejere, som kunne godt tænke sig at lære deres hunde frisbee, og jeg har også læst på forskellige hundeforume, at der var nogle, som eftersøgte frisbeekurser.

Jeg ville gerne starte med vores egne voksne hunde (schnauzere) med frisbee. Men!, jeg ville ikke starte på det uden at lære den rigtige teknik! Det betyder meget både for mig og nogle andre hundeejere, at vores hunde ikke kom til skade! Og det er vigtigt! Derfor kom jeg i gang med at finde, hvordan jeg kan komme nærmere til den sjove aktivitet, som mange hunde vil synes om. Sådan opstod ideen med at invitere en rigtig, meget dygtig og kompetent hundeinstruktør, som kunne lære os hvordan man komme i gang og undgå så vidt som muligt skade på hunde.

(Obs: det er der mange, der kaste bold, pind eller noget legetøj til deres hunde. Kende alle teknikken, hvordan man undgå skade på hunden? Det tror jeg ikke!);

Jeg forsætter:) Derfor har jeg fundet frem til den russiske instruktør Katerina Lemasova, som underviser til dagligt bl.a. i frisbee og har holdt forskellige kurser både i Rusland, Letland og Ukraine. Katerina er en meget dygtige underviser. Hundesikkerheds er meget vigtigt for hende! Derfor vores kurser vil starte med teorien om dette.

Hvem kan være med? Sunde og raske hunde og hvalpe kan være med. Jeg gentager igen, at en hvalp får ikke lov til at springe efter frisbee. Den vil lære hvordan den skal tage frisbee fra hænder. Den kan også lære at løbe efter rullende frisbee.

Kurset beregnet til nybegyndere, dvs. man komme i gang med indlærings. Der bliver ikke til nogle helt vilde spring. I frisbee er det ikke vigtigt hvor højt man kaste. Distationen og teknikken er vigtigere!

På nogle er de billeder, som jeg sat på siden, kan man se nogle hunde som hopper højt. De billeder er bare til at se, hvad man kan i fremtiden (hvis man altså vil:)). Og de hunde på billeder har dyrket frisbee i nogle år inden de kom tæt på mere avanceret teknik.

De, som allerede har dyrket frisbee kan også være med på kursus. De få nogle andre opgave, som er mere tilpasset til dem.

Katerina vil komme med sin hund Marti, som har meget erfarring i frisbee. På den måde vil lære nemmere den rigtige teknik og se, hvordan Marti viser det han kan.

Velkommen på kursus! :)