Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 14-09-2012, 16:06

Erfaringer med foder til kræsen Cavalier (N&D)

Vi har for to måneder sinden, udvidet familien med den skønneste lille tricolor tæve på nu fire år. Flytningen er klaret i stiv pote, og hun er faldet rigtig godt til.
Vi fik noget Royal Canin med til hende, og det nægter hun at røre. Så prøvede jeg i god tro, at købe RC cavalier King Charles foder til hende. Det gik lidt bedre, men har givet hende en træls og mat pels, og temmelig kløende hud.
Tænker hun nok har brug for et mere olierigt alternativ, på trods af hun dagligt får fiskeolie. Eller også er hun allergisk over for noget i foderet.
Er i dag blevet anbefalet, og har købt, noget foder der hedder N&D. Det skulle være et foder uden kornprodukter, og rigt på protein. Må sige det dufter godt. ( Har købt med laks og appelsin)
Hun fik lidt smagsprøver i græsplænen da vi kom hjem, og det gled ned med velbehag.
Men er der nogen der ved om damen bed mig en god historie på, eller er det et rigtig godt foder?

Mvh Trine og Trille

Skriv et svar til indlægget14-09-2012, 17:42

Tjekkede indholdet, og laksen udenpå var blevet til sild indeni;) Det er virkelig hårdt at være forbruger i Danmark.
Håber nu bare det hjælper på den tørre, trælse pels og kløende hud.

14-09-2012, 17:55

Tillykke med din nye hund. Jeg er også beriget med den skønneste cavalier. Hun spiser bestemt ikke alting - eller rettere ikke i længere tid af gangen. Jeg er nået frem til at hun egentlig ikke er kræsen, men hun bliver træt af sit foder og derfor skifter jeg jævnligt foder til hende. Hun har aldrig fået foder med korn, så jeg ved ikke hvordan hun vil reagere på det.

Jeg kender ikke N&D foderet, så der kan jeg ikke hjælpe, men hvis du senere vil prøve noget andet, kan jeg anbefale Olivers. Det har Stella spist i en længere periode end noget andet foder hun har fået. Det bestilles på nettet (oliver.dk) og det leveres hurtigt og nemt. Lige nu får hun Ziwipeak som hun bestemt også er meget glad for.

(kender du cavaliernet.dk - en side specielt for cavaliers)