Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 11-09-2012, 07:22

Hund til kræftsyg pige.

Hej allesammen. Jeg har en søster på 18 år, som desværre har fået kræft. Hun har haft det i snart et halvt år, og der har været mange nedture, og hun begynder at miste håbet på at hun overlever. Hun har snart fødselsdag, og mig og min familie overvejer at købe en hund til hende, hvilket hun har ønsket sig siden hun var helt lille. Hun ville helt sikkert blive meget glad for det. Men problemet er det, at hun oftest er indlagt, og min mor er indlagt med hende. Så er der min far som også tit kører op og besøger hende, næsten hverdag. Min lillebror er til gengæld næsten altid hjemme, men han er kun 13 år, og så er jeg selv på efterskole og kun hjemme i weekenderne. Så som i kan høre stå vi med lidt af et problem. Nogle af jer tænker nok at vi bare kunne få en hund, når hun er blevet rask, og familien er samlet. Men det er bare det, at min søster har mistet troen på at hun overlever, så derfor hjælper det intet hvis vi siger at hun får en hund når hun bliver rask, fordi hun tror ikke selv hun bliver rask... Så jeg ville hører hvad i tænker om situationen? og om i kender nogle hunderacer som ikke har brug for forfærdelig meget træning og opdragelse. Den skal nok få rigeligt med omsorg og kærlighed, men vi har nok ikke så meget tid og overskud til at træne og opdrage det helt store? tak fordi i læste, håber i kan hjælpe min familie bare en smule :)
Hilsen Sebastian

Skriv et svar til indlægget11-09-2012, 10:39

Jeg er ked af, at høre om din søster. =( En hund ville jo, uden tvivl, give hende noget at kæmpe for og de har ofte hjulpet mennesker med at fatte modet endnu en gang.

Jeg tænker ummidelbart at en lille, godmodig skødehund er lige sagen. Jeg vil selv være den helt store fortaler for Bichon Havanais, men sammentidig tror jeg også at I skulle se efter hvad I kan få af "brugte" hunde. De er jo betydelig mindre tidskrævende når det kommer til opdragelsen.

Summa summarum er en skødehund, en omplaceringshund er nok et godt valg. Jeg foreslår I kigger på special klubbernes hjemmeside for omplaceringshunde, for eksempel: http://www.cavalierklubben.dk/hvalpe-/omplaceringshunde.html

Jeg kan godt finde nogle mere specifikke racer frem, alt efter hvad jeres egen smag går på, men der er alt for mange gode blandings- og racehunde der søger nyt hjem, til at det sådan kan indsnævres.

Jeg håber, I finder noget der passer jer helt perfekt.

11-09-2012, 12:21

Jeg vil også foreslå en voksen hund, der skal have nyt hjem. En der iforvejen er godt opdraget, glad, sund og velfungerende. Prøv at kigge på dba`s annoncer "hunde tilsalg" Der er både racehunde og blandingshunde.
Jeg håber i finder en hund, der både vil være til stor glæde for din søster, og for en hund der mangler en god og kærlig familie.

11-09-2012, 12:27

Hej Sebastian

Sikke et rørende indlæg du har skrevet! Jeg håber, at din søster kan genfinde håbet og styrken til at kæmpe mod sygdommen.
Det er svært at give en entydig anbefaling af, hvilken hund i skal kigge efter. Hvis man køber en hvalp er der udfordringer forbundet hermed, uanset om i vælger en lille eller stor race. Dog vil jeg give Havana (ovenfor) ret i, at de mindre selskabshunde, som eks. cavalier king charles kan være nemmere at opfostre. Men fælles for alle hvalpe er, at de har brug for daglig stimulering og gåture.
Mht. at købe en omplaceringshund, så skal i kigge jer godt for. Jeg har selv arbejdet på to forskellige dyreinternater og ved, at der er meget forskel på hundene der venter på nyt hjem. En del af hundene er i omplacering fordi de har trænings- eller adfærdsproblemer - men heldigvis er der også rigtig mange, der allerede er voksne og modne og ikke kræver den store træning, men mere bare savner selskab og en ny og kærlig ejer.
Det vigtigste er, at den nye hund passer til din søsters ønsker og forventninger til en hund. Har hun sagt noget om hvilken type hun kunne tænke sig, eller hvad hun evt. vil bruge den til?
Du skriver ikke noget om hvor i bor henne? Hvis I bor i nærheden af Middelfart stiller jeg gerne min hund/hunde til rådighed, hvis din søster kunne have lyst til besøg af og til. De er i forvejen besøgshunde på det lokale plejehjem, og jeg er sikker på, at de også gerne vil besøge unge mennesker :-) Kan også være, at jeg har nogle hundevenner i nærheden af din søsters bopæl der kunne hjælpe.
Mange hilsner fra Signe
ps: Hvis du er på facebook, kan du evt. kigge på siden: "Hunde fra DK søger nyt hjem" og evt. lægge et indlæg ind der.

03-10-2012, 21:12

Hej Sebastian.
Jeg har oprettet mig som bruger bare for at give dig noget information.
Min far har kræft for 3. gang og nu har han sagt nej til kemo fordi han bliver meget meget syg af det.
Min søster faldt over en udsendelse på TV Syd om en kvinde fra Haderslev der har et firma der laver
Produkter til dyr og helbreder dem for alverdens lidelser, de samme lidelser mennesker får. Syntes du skal se udsendelsen søg på "kaffe med Kurt Vetcur " ring til Vetcur og få en snak med dem de er virkelig søde og meget meget dygtige og vil kun folk og dyrs bedste.Udsendelsen handler om firmaets ejer Rebekka hvis mand får kræft og får af lægerne 2 % chance for at overleve. Hun vil ikke se sin mand dø så hun sætter ham på en kur af de her produkter og han vinder og kræften. Og hanner altså efterfølgende ikke den eneste de har hjulpet. de giver ingen garantier men det er værd at prøve og ikke dyrt. Vi har sat min far på kuren men det er så nyt endnu så vi ved ikke om vi kom i tide det må tiden vise. Men jeg tager selv et af hendes produkter mod en kronisk mavesygdom som ( kollagen colitis)jeg har haft i flere år. Den er væk !!! Er lige begyndt at tage et andet produkt mod ledsmerter og nu har venstre hånd det fint !!! Min søster og jeg tig til Haderslev og fik en grundig forklaring om hvad det hele handler om. Jeg kan virkelig anbefale det !! Det smager grimt men glider nemt ned med kold kakao. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med din søster og håber at bare vil se udsendelsen, så tror jeg resten kommer af sig selv. De kærligste tanker fra Charlotte

22-02-2013, 08:59

Hej Charlotte
Jeg håber, du stadig følger med på dette forum. Jeg er meget interesseret i at høre, hvordan kuren med Vetcur til din far er gået?
Min far har desværre også kræft. Og kemoen er rigtig hård ved ham. Vi overvejer meget, om han skal stoppe med kemo og i stedet begynde at tage Vetcurs produkter.

Håber du vil dele af jeres erfaring.

Hilsen Camilla

22-02-2013, 23:20

Også her