Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 08-09-2012, 14:43

hjælp til chihuahua

hej alle

Vi har fået en chihuahua på 12 måneder, vores problem er at den simpelthen ikke ville gå udenfor med selen på. den sætter sig ned og vil ikke gå eller så prøver den at gemme sig under noget.

vi bor i lejlighed så den kan kun komme ud når vi går med den..

vi har fået strenge ordrer på ikke at bruge halsbånd, ikke fordi jeg ved om det er bedre.

vi bor et sted hvor det er svært ikke at være generet af larm. og vi har ingen bil til at kører et andet sted hen.

please hjælp.

kh michela

Skriv et svar til indlægget25-10-2012, 12:37

Hvad er grunden til at den ikke må gå med halsbånd?

Jeg er netop blevet anbefalet halsbånd og snor af den der har avlet min nye pige (Papillon) næsten samme str. tænker jeg..

17-11-2012, 20:19

Lok hunden med nogle rigtig lækre godbidder, og så snart den går et skridt siger du dygtig og giver den en godbid. Gør det indtil den forstår det og udvid det langsomt til sidst vil hunden gå uden problemer:-)

17-11-2012, 20:22

Line K
Grunden til at hunden ikke skal bruge halsbrandes er at hvis der bliver trukket for hårdt i snoren kan den brække noget i nakken og få ADHD, hende du har fået hund af siger det nok fordi, at hvis man skal gå på udstilling med hunden, skal den bruge halsbånd, da sele ikke er så godt for en udstllingsspels:-)

24-11-2012, 04:11

Hvis du ikke har fået hjælp, så skriv til mig på ulla.duchwaider@gmail.com så kan vi tale mere specifikke detaljer. Jeg læser hudepsykologi, for tiden, så måske kan jeg være til nytte. venlig hilsen Lulu