Indlæg: 9

Oprettet af | Oprettet: 29-08-2012, 11:31

Boxer Labrador blandinger (boxador)

Hej :D
jeg er lidt på jagt efter at møde eller bare skrive med andre der er så heldige at have sådan en blanding.. :)

jeg tror det kunne være sjovt at udveksle oplevelser og erfaring omkring vores hunde, med hinanden...

Jeg er selv den heldige ejer af em smuk dreng af samme blanding på snart 11 måneder, og er kun positivt overrasket over ham, hvad angår stort set alt..
Vi bor i Silkeborg (Midtjylland);


Her er lidt billeder af Balder :)<3

Skriv et svar til indlægget30-04-2013, 15:45

Søger en hund tilsvarende med kan ikke finde nogle som sælger dem?
Det sku en rigtig flot hund ellers:)
Hilsen Michael

02-05-2013, 11:27

der er en til salg i den blå avis i dag :)

02-05-2013, 12:49

Men pas på, der bliver solgt mange blandinger af det udseende og det er dig selv, der skal bevise overfor myndighederne, at det er en lovlig hund......

05-05-2013, 13:24

På hundegalleri.dk er der også hvalpe af denne blanding til salg:)

25-08-2013, 09:35

Jeg har lige købt en hvalp som er salgsklar d 2 oktober ! :) jeg glæder mig til og tilbringe meget tid med ham

25-08-2013, 10:07

jeg kunne godt tænke mig at nogen her inde- som er fan af blandingen begrunder hvorfor det er smart at blande de to racer- jeg kan komme på rigtig mange grunde til det er en dårlig ide......men kom frem og begrund.......handler det om udseéndet alene- for han er pæn......men hvad hjælpe det hvis.........................

25-08-2013, 19:35

For mit vedkommende har jeg valgt min på grund af min interesse for lige netop de to racer her , og da min familie har stor erfaring med disse to blandinger ;) vil gerne hører hvorfor du syntes det en dum ide ? :)

30-08-2013, 06:07

Det som kunne bekymre mig er dels at mange af de ulovlige hunde mixes så man altid kan kaste hunden ind under labrador- og det er vanskeligt for ikke at sige næsten umuligt at kende forskel. Men temperament og sindet er forskelligt og det gør jo hele udfaldet på om man får en god hund..

Boxeren har et specielt sind- et skønt ,glad legesygt og altid parat til at holde fest især med sin ejer- på mange måder har den også et følsomt gemyt- en forkert hånteret boxerkan blive ret aggressiv og en uopdragen boxer er ikke nogen fornøjelse for nogen.
En labrador af den gamle type kunne sikkert - og positivt - virke dæmpende på boxerhumøret. Men de labber man laver nu, feks formel 1erne, hvordan passer de ind i boxer psyken??- jeg kunne frygte at det kunne blive rigtig slemt- som sagt andet steds en utilpasset boxer er ulideligt, en veltilpasset glad boxer er vidunderlig og jeg ville vide at takle boxeren - men boxeren med sin energi og med noget ubestemmeligt i sig, feks en omgang amstaff-nej tak .

Så er der helbredet- statistisk er blandingshunde en hel del sundere end racehunde- de bliver mere robuste- alene fordi racehundeavlen inden for mange racer ikke er varetaget med sund fornuft- blandingshunde trækker måske det bedste ind fra begge racer-

MEN
boxer og labrador er begge racer med nogle heftige sygdomshistorier - og undskyld min pessimisme- men jeg har bare oplevet så meget uansvarlig avl- at jeg automatisk tænker at folk der lige prøveavler noget- glemmer de vigtigste ting- nemlig at tage højde for at den hvalp du får , også får mulighed for et sundt og godt liv. Når man prøveavler slipper man jo netop for at stå til regnskab for hvad ens hund indeholder af genetiske defekter og det spreder man så videre ind i en masse hundeliv. Og det er jo hele tiden det man skal have for øje- kommer der nogle hvalpe som kan få sunde gode liv, eller kommer der nogle skrøbelige skvat som lider, har ondt, manglende bevægelighed osv. For mit vedkommende er racen/udseendet absolut sekundært i forhold til at hunden er sund, rask og glad.

Jeg håber for dig du får en god sund hvalp og vil bare på falderebet sige at en labrador kan have nogle allergiproblemer som i en del tilfælde kan reddes med et godt foder og en sund flot boxer skal have rigtig godt foder. Derfor vil min anbefaling være at du finder noget rigtig godt foder til din hund og at du slet ikke går på kompromis her. Jeg vil ikke reklamerer på et offentligt site- blot sige at finde et godt foder er en jungle, uden facitliste og du skal ikke tro på det ½ af det "fodereksperterne " fortæller.

30-08-2013, 06:08

glemte liige.........jeg læser rigtig gerne og med stor nysgerrighed, begrundelserne for at forsøge sig med denne blanding :0)