Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 28-08-2012, 18:24

Erfaringer med hundefoder Orijen?

Hejsa alle sammen

Jeg ville høre om der er nogen herinde der har erfaringer med Orijen hundefoder?
Både gode og dårlige erfaringer vil jeg gerne høre om.
Vi overvejer stærkt at skifte foder på Blackie, for at komme væk fra produkter med korn, tilsætnings stoffer osv. da vi ønsker et mere naturligt foder produkt til hende.

Tusin tak på forhånd

Skriv et svar til indlægget28-08-2012, 20:08

Hej, det er fornuftigt at skifte til et foder uden alt for mange tilsætningsstoffer og andre materialer hunden ikke behøver eller ikke har godt af.

Min erfaring med Orijen er ikke så stor og det er ikke det produkt jeg har købt mest. Der er ikke tvivl om at det er et godt produkt men for mine hunde har det været lidt for skrapt for maven og derfor har jeg ikke prøvet det andet end et par gange.

Acana er også et canadisk produkt og også et godt produkt, det har min hund så ikke været så vild med. Et super godt foder jeg har købt (jeg holder dog lige pause med det nu) er Olivers. Det er nemt at bestille, bliver leveret og prisen er meget fornuftig.

Der kommer flere og flere kornfri og gode produkter på markedet - desværre er det hele stadig en jungle at finde rundt i og netop derfor er disse forums gode at spørge i.

28-08-2012, 21:55

Orijen har virket rigtig godt på min hund udover som Connie også skriver at det kan være lidt hård for maven, så skifter nok tilbage til til Markus Muehle som min gamle hund var rigtig glad for. Men man ja det er svært at sige hvordan fodret virker på lige din hund. Du kan købe M.M hos Zoopluds til til ca den halve pris af hvad de sælger det for i dk. http://m.zooplus.co.uk/shop/dogs/dry_dog_food/markus_muehle/14524?previousProductGroupId=3719

29-08-2012, 07:16

Tøsen herhjemme er en blanding mellem Schæfer og Labrador, men har de fleste fysiske og psykiske træk fra Schæferen.

Det jeg er lidt tøvene omkring valg af foder, da Schæfer er kendt for at have lidt sarte maver, men jeg oplever ikke Blackie har problemer med forskellige madvarer så som diverse ben af forskellige typer, rå kød og grønsager.

Da vi fik hende startede hun med en tørkost med lam, ris og fisk ( Det hed Iceland Pet) men det virkede meget tørt og det var tydeligt at se hun overhoved ikke brød sig om det, så hun blev slået over på RC- Schæfer og det har fungeret fint indtil videre.

Jeg vil nødig slå hendes mave i stykker pga foder skift, men vil bare væk fra produkter med korn osv, da hun i forvejen har problemer med skæl og loppe allergi. Hun får raps olie i sin mad hver dag (anbefalet af dyrlægen) og det har gjort underværker for huden og pelsen.

Syntes det er lidt af en jungle at finde et godt naturligt foder produkt, så alt indput er en kæmpe hjælp.

29-08-2012, 16:03

Jeg har været meget glad for Orijen, men har besluttet mig for at det indeholder lige høje nok mængder protein til en hund der trods alt ikke er mere aktiv end min lille og skiftede til det mindre kød-holdige Acan, der er produceret af de samme mennesker. Nogle varianter har godt nok korn i, men ellers er fordelingen af kød/grøntsager den eneste forskel.