Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 23-08-2012, 18:52

Pasning af papillon

Kære Alle.
Vi har en dejlig papillon, som vi har svært ved at få passet, når vi skal på ferie.
Så vi søger en dejlig familie evt. med egen lille hund, som kunne tænke sig at hæjpe os i nødens stund. Pt. er der ikke planlagt ferie før næste sommer, men vi søger allerede nu, så hvis en venlig sjæl melder sig, kan han/hun når at lære vores hund at kende.
Hun er en rigtig menneskegald hun, og elsker alt form for selskab. Hun er bange for andre hunde, så når hun møder dem, skaber han sig ofte i starten. Men så længe den anden hund er rolig, går der oftest 15 minutter, så leger de godt sammen. Vi bor i Bogense på fyn, men kører gerne et stykke (helst mod jylland, da vi flyver fra Billund) for at få hende passet.
Har I selv problemer, hjælper vi selvfølgelig også gerne med pasning. :);
Jeg kan kontaktes på winnie_andersen@hotmail.com eller på 60242243.
Hilsen Winnie

Skriv et svar til indlægget23-08-2012, 19:42

Ville så gerne hjælpe, og synes det er super godt i er ude i god tid. Desværre bor jeg i Nordsjælland, men hvis intet andet skulle vise sig så må i sige til. Her bor, ud over min mand og jeg, to dværg-schnauzer, 1 han og 1 hun, som er rimelig godt opdraget...Ups og ikke at forglemme overhovedet i familien, en gammel hus-kat på 13, som styre det hele med hård hånd... Håber i finder det i søger, ellers må i sige til.
Venlig hilsen Nikki, Bianca og deres mad-mor Lene

04-09-2012, 09:03

Hej Lene.
1000 tak for din venlighed :);
Jeg vil sige til, hvis det bliver nødvendigt.
Hvor er det rart at bo i et land, hvor folk er villige til at give lidt at deres tid for at hjælpe andre!

05-09-2012, 18:15

Min kæreste og jeg drømmer om at få en hund. Desværre er økonomien ikke til det og fremtidsplanerne ikke fastlagt, så det venter vi lige lidt med. Men vi vil meget gerne hjælpe, og også gerne før sommer 2013. Vi bor i Ringe, jeg selv er 19 år og går på gymnasie, Kristoffer er 20 og arbejder i Expert. Vi bor i lejlighed, men kan tilbyde den mindst 4 gå ture i løbet af en dag. Den skal dog kunne være alene i op til 5 timer. Vi kommer begge fra familier med hund.

Mvh
Pernille og Kristoffer

11-09-2012, 16:02

Hej Winnie

Se evt mit opslag inde under pasning af hunde :);
Jeg bor i Odense.