Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 16-08-2012, 10:54

Passe Mops?

Hej

Min kæreste og jeg har forelsket os i en Mops.
Så vi har gået og undersøgt en masse omkring den, men vi kunne rigtig godt tænke os, at have en i "pleje/pasning" i et par dage for at se hvordan den er at have som hund. Da vi vil være sikre på denne store beslutning. Jeg selv har haft hund hjemme hos mine forældre, så jeg kender alt til det.

Er det muligt at være barnepige for en Mops eller er der et bestemt sted man kan søge hen, for at opleve den?

Mvh Michelle (Århus)

Skriv et svar til indlægget16-08-2012, 12:39

Undskyld Michelle, den der sætning med "Jeg selv har haft hund hjemme hos mine forældre, så jeg kender alt til det" - den får det til at gyse temmelig meget i mig.

Jeg er omkring de 50 år, har haft hunde hele mit liv, og kender stadig ikke alt til det - det er der ingen der gør. Hvis du havde skrevet lidt om dig selv, dine boligforhold, hvad du kan tilbyde som hundepasser/ejer, så havde jeg nok lidt bedre kunne lide dit indlæg......

Jeg ville ikke turde overlade en hund til dig ud fra den indstilling, men du kunne i stedet gøre det, at du prøver at tage på et par udstillinger og se hvordan mopser er mere generelt. Så kan du jo snakke med en avler og høre om du måske kunne få lov til at komme på besøg hos avleren.

05-09-2012, 14:53

Hej Michelle

Ja jeg kan kun holde med dig i at en Mops er en super dejlig hund, med rigtigt mange gode egenskaber.
Vi har selv 2 voksne af slagsen, og i øjeblikket 8 hvalpe.
Jeg tror dog det bliver svært for jer at finde en der vil låne sin hund ud i nogle dage. Hvis i ikke kender en der har en Mops i kan låne.
Og selvom i så fik lånt jer frem til en, vil i nok ikke helt finde ud af hvordan det er at have hund. Der er jo stor forskel på at have en i et par dage, og have en fra hvalp og frem til den bliver gammel.
Jeg kan fortælle jer lidt om vores Mopser, og i er også velkommen til at komme og møde alle vores.
Vi syntes at Mops er en dejlig hund fordi den er meget venskabelig, hyggelig og sjov. Vores følger os rundt i huset hele tiden. Går man 5 skridt til højre følger de efter og ligger sig igen ved ens fødder. Og lader man den ligge i sofaen hos en vil den også RIGTIGT gerne det...:0);
Det er ikke en meget motionskrævende hund. Den vil gerne med ud og gå tur, og nyder en tur i skoven, men det er ikke et must med mange og lange gåture. Vores nyder lige så meget at komme i haven og tumle med os og børnene.
Vi har 4 børn, og de er glade for hundene og omvendt.
Udover dette er der stor underholdningsværdi i Mopser. De laver en masse sjove ting.....vi griner af dem mange gange i løbet af en dag......:0);

Håber dette kan hjælpe jer til en beslutning om det er den rette race for jer.

Venligst Mette Kragelund