Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 23-07-2012, 08:38

Leonberger

Hej alle. Som nogen måske har bidt mærke i har jeg tidligere skrevet tit herinde med hensyn til at jeg gerne vil have en lillebror til min eksisterende cocker spaniel. Jeg har brugt rigtig lang tid på at tjekke racer og forelske mig i én for efterfølgende at finde ud af at dens temperament måske ikke alligevel passer på mig og min hverdag. Men jeg har omsider taget en beslutning om en race, og synes nu jeg vil høre om der er nogen herinde der har et kendskab til racen som de synes jeg skal have med på vej - inden jeg endeligt får bestilt en hvalp. Her tænker jeg feks. også om nogen kan anbefale en kennel. Jeg er villig til at betale for at være sikker på at jeg får en hvalp der ikke er stopfyldt med sygdomme. Det er ikke som sådan noget der haster for mig. Jeg venter hellere på den rigtige hvalp end at haste igennem det hele.

Overskriften siger det selvfølgelig nok det hele, men det er selvfølgelig Leonbergen jeg er faldet for både fysisk men også psykisk synes jeg den passer til mig.

Tager derfor gerne i mod gode råd( :

- Rikke

Skriv et svar til indlægget24-07-2012, 16:02

Hvis du ingen svar får herinde, kan du henvende dig på www.leonberger.dk direkte via deres hjemmeside el. klik på de forskellige opdrættere og skriv til dem, du synes harmonerer med dig - som jeg skrev sidst (da det var Airdale du gik efter), er det bedste at ta' på nogle udstillinger og få den direkte kontakt med ejere/opdrættere - alle vil gerne fortælle om deres race.

Sådan gjorde jeg, da jeg skulle vælge race nr. 2 og fik et godt indblik i, om det skulle være den ene el. den anden type hund, og god forbindelse til menneskene bag, som kan gøres brug af senere hen.

Du kan se på leonberger-hjemmesiden, hvornår der er udstilling...

27-07-2012, 13:58

Hej Tina.

Jeg har allerede planer om at besøge en kennel meget snart. Det ville bare være fedt hvis nogen havde nogle konkrete erfaringer med nogle opdrættere(: