Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 20-07-2012, 06:15

Molly og Lady.

Her er lige et billede af dem begge. Det går rigtig godt med dem.

Skriv et svar til indlægget20-07-2012, 06:23

Lady er fra den 1/2-12 og skal undersøges nærmere, når hun er 8 måneder pga hendes fuglebryst.
De har det rigtig godt sammen og hun er fuld af spilopper. Da vi fik hende vejede hun lidt over 1 kg og hendes nuværende vægt er på 9 kg. Vi er bare så glade for dem, og har ikke fortrudt købet af Lady et sekund. Så vi krydser fingere for at de selv finder deres plads indbyrdes.

20-07-2012, 06:41

Hvor er de søde. Jeg overvejer indimellem om vi skal have hund nr 2, vi bor og lever desværre ikke så det er helt så nem en beslutning - men jeg har da lov at drømme.

Held og lykke med de to skønne hunde

20-07-2012, 08:39

Hej Mona.

Søde smukke hunde. Hvor er det dejligt, det går så godt med dem.

Lady er ikke udvokset endnu, så 9.kg er da en fin vægt. Jeg har haft en lille Beagletæve, som voksen vejede hun 10 kg. Hun var 9.år da vi fik hende, en pensioneret kenneltæve. Mor til flere kuld hvalpe. Og hun var ikke engang spinkel af bygning. Men en lille "sat" dame, der forstod at skabe respekt, især overfor nærgående hanhunde. Uanset hvor store de var. Dem gad hun ikke mere.

"lille og vågen er bedre end en stor og doven".

Vi havde dengang også den anden senior- tæve på 9.år, som vi havde overtaget to år før 7 år. gammel. Fra samme kennel. Hun var en stor engelsk tæve, som også havde fået flere kuld hvalpe. Hun vejede 16 kg. Hun var ikke doven, mild overfor alle hunde, men langsom i optrækket, når de andre var på dupperne i "søge" på græsplænen. Til gengæld bevægede hun sig som en "drøm" på udstillinger, også som vetaren.