Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 12-07-2012, 10:37

Cocker spaniel blanding.

Hej. Vi har fået en cocker spaniel blanding - hendes bedstefar er golden retriever og ellers er der kun cocker spaniel i hende. Forældrene er ca. 40-45 cm høje. Malou er nu 3½ måned gammel og vejer 9 kg - er det ikke meget allerede ? Tænker bare lige gud hvor stor bliver hun da lige ? :):)
Nogen der ved hvad der er normalt for en cocker spaniel hund at veje som hvalp ?

Skriv et svar til indlægget12-07-2012, 13:03

Hun slægter retrieveren på i størrelsen nu - men, der er ingen der kan give dig et svar på hvor stor hun bliver.

Hun kan blive alt fra lille cockerstørrelse til stor retrieverstørrelse, sådan er spillet, når det drejer sig om blandinger! De kan hente deres størrelse og udseende pænt langt tilbage i anerne. Det er da også det, der gør det lidt sjovere, de to racer er jo i øvrigt et fint mix, det kan da kun blive en rigtig smuk hund ;-) .

Mine naboer har et mix. af en dansk/svensk grd. og en labrador retriever, den ligner i størrelse og udseende totalt en lille dansk/svensk, broderen til den ligner en dansk/svensk, men er i rigtig stor retriever størrelse.

13-07-2012, 05:23

Hej

Jeg er enig i, at når man blander så ved man ikke hvad man får-det kan lige så godt være det ene som det andet, både i udseende og i adfærd.

min gamle lignede schæferen, men var som labbe inden i.

Det kunne være sjovt at se et billed af de 2 søskende-En kæmpe dansk/svensk :);

Har desværre ingen bud til M.alou, du må bare mærke på hende, om man kan mærke hendes ribben, sådanne ved du om hun er for tyk. men sød ser hun da ud :)