Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 11-07-2012, 18:18

Hund med smerter

J har en bomuldshund på 11mdr mdr. Da hun var 4 mdr blev hun syg. Hun fik smerter, skreg når j løftede hende, kunne ikke lægge sig/rejse sig, havde feber og meget høje infektion- og inflamationstal. Hun har siden fået prednesolon, og dette hjælper. Hun r en glad og frisk dejlig hund. Problemet r at hver gang j prøver at trappe hende ned i medicinen bliver hun syg igen. Hun r blevet undersøgt på kryds og tværs, men lægerne kan ikke finde ud af hvorfor og hvad d r der gør hende syg:-( Er der nogen der har prøvet noget lignende, eller bud på hvad j skal gøre???? Mette.

Skriv et svar til indlægget11-07-2012, 19:20

Hej Mette.

Hvis hun er blevet undersøgt på kryds og tværs, også ved blodprøver, røngten, og scanning på et dyrehospital, af specialdyrlæger, ikke har været forgiftet, uden man har kunnet stille en diagnose, så er det vist svært for nogen andre at komme med et bud på, hvad det kan være.
Jeg har i hvert fald aldrig hørt om et lignende tilfælde. Et sjældent tilfælde, en infektion i kroppen, der ikke kan klares men antibiotika, giver store smerter, og som dyrlægerne ikke kan diagnosere

Umidelbart tænker jeg, det må være en medfødt sygdom, der så kun kan behandles med prednisolon. Prednisolon er jo et middel, man bruger ved mange slags sygdomme.

En af mine tæver fik det for vejrtrækningsproblemmer. Da hun var ældre blev røngtenfotograferet, og fik diagnosen sammenfaldet luftrør. Og det er heldigvis ikke så farligt for hunde som for mennesker. Heller ikke ved brug i længere tid. Men du har sikkert fået at vide, at du ikke må give smertestillende medicin, når hun får prednisolon.

Så du må nok bare fortsætte med at give hende prednisolon, så hun holdes smertefri.

Jeg føler med din hund og dig. Det er forfærdelig svært, at have en alvorlig syg hund, man ikke ved hvordan kan hjælpes. Bliv ved at søge dyrlæge, andet kan jeg ikke foreslå.
Et håb er det selvfølgelig, at nogen her på Forum, kan give dig hjælpe med et råd.