Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 10-07-2012, 17:51

Pasning af hund.

Hej.

Jeg søger et råd- vejledning eller hvad vi skal kalde det.

Min faster er kommet i akut pasningsproblem af hendes hund en jack russell terrier på omkring 8 år som er neutraliseret, pga akut sygdom hos den der skulle have passet den i de 14 dage hun er på ferie, som I alle ved er hundepension ikke noget der hænger på træerne akut i disse uger.

Hendes hund er sød og rar, men kan ikke med alle og en hver det kan der tages hensyn til,men der er bare det i det at vi ikke ved om den kan med vores hund Malthe hanhund på 15 måneder og Balou på 7 måneder.

Malthe har den mødt da Malthe var omkring 7-8 måneder der gik det fint - Balou har den aldrig mødt.

vi kunne mødes på fredag på neutral grund og ja hundene skal jo ikke have flere dage til at finde ud af de hader hinanden - og pasning vil naturligvis kun blive aktuelt hvis de kan sammen.

Malthe vil 99% sikkerhed tillade feriehunden har magten - Balou er også god til at forstå andre hunde, og har respekt for ældre hunde - men Balou er jo lige som feriehunden TERRIER..

De vil Aldrig komme til at være alene hjemme sammen, og jeg har mulighed for at tage Balou (eller Malthe) med på job- hvor de er vant til at være minus 2 vagter - så har min far 2 hunde.

Men var det noget I ville kaste jer ud i?- jeg understeger at det selvfølgelig kun vil komme på tale hvis alle 3 hunde viser positiv interesse for hinanden.

Vær venligst ærlig og til gerne spørgsmål

Skriv et svar til indlægget10-07-2012, 20:13

Hvis I oplever at hundene kan sammen umiddelbart, og derefter ser at din fasters hund godt må komme på besøg ville jeg sige det burde kunne lade sig gøre. Men kun hvis de disse to ting lader sig gøre, ellers...

Det kan godt være, at I skal være ekstra ops på de to terriere, måske holde dem i separate rum, men det burde kunne lade sig gøre, igen, hvis de to ovenstående punkter går efter planen.

10-07-2012, 20:50

Umiddelbart vil jeg tro det godt kan lade sig gøre, da gæstehunden er en voksen hund, der er meget ældre end de to hjemmeboende. Det er godt. Alligevel skal du have i baghovedet at Malthe, nu er en voksen hanhund, så der kan opstå dominansproblemer imellem ham og gæstehunden, hvis Malthe ikke vil acceptere ham i hjemmet af den grund, kan der hurtigt opstå slagsmål dem imellem. Især da gæstehunden ikke er så social og eftergivende. Havde han været en tæve, ville jeg ikke være nervøs, ved at de skulle bo sammen.

Det vil være godt hvis gæstehunden kan besøge jer en dag, og de føres sammen i hjemmet, efter at have gået en god tur sammen, og så leget sammen i haven.

Men jeg ville ikke lade dem være alene sammen, heller ikke om natten. Du skal også være der når de fodres, der kan da let ske ufred imellem dem. Hvis Balou og Malthe er vant til at spise sammen, så lad dem det, men uden indblanding af gæstehunden.
Balou og Malthe har deres vaner, og gæstehunden skal der jo også tages hensyn til.
Men da det er en familiehund, ikke fremmed for dig, så kender du sikkert også dens temperament og vaner. At holde hundene i hvert sit rum, synes jeg ikke om, det vil jo også gå ud over dine hunde.
Så hvis du selv er nogenlunde sikker på det nok skal gå, og satser 100 % på det i 14 dage, hvor din hverdag også vil være noget forandret, så tror jeg på, du og din far kan klare hundeflokken sammen.
Men er du det mindste i tvivl, så må faster blive hjemme fra sin ferie, eller finde anden pasning til den.

10-07-2012, 21:22

Jeg takker for jeres svar..

Det er kun tanker som jeg dog har drøfte med min far, som har det lige som mig - kan de 3 hunde sammen kan vi godt passe min fasters hund.

Malthe og Balou bor jo ikke sammen, men Balou er hos min far og Malthe når jeg arbejder,og vi er også sammen hver dag,så hundene ser vist hinanden som en flok..

tror jeg sover på det, og så snakker jeg igen med min far, og ser om han synes vi skal forslå det til min far.- de skal allerede af sted lørdag - det så er jo meget sent, men man bestemmer jo ikke selv hvornår folk går psykisk ned (og så er det jo heldig det er før afrejse).

10-07-2012, 21:23

Vi vil have det skal fungere, og det skal ikke være sådan at Malthe og Balou skal "undvære" noget