Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 22-06-2012, 12:23

Hugo er bange for min datter

Jeg har en dejlig blandingshund på 1 år (Shi tzu/Lhasa Apso). Vi er en familie med 1 voksen og 2 børn. Mine børn er 9 og 13 år.

Vores hund Hugo har et dejlig roligt sind,samtidig med at han er meget legesyg og tillidsfuld (over for mig og min 9 årige søn).

Problemet er min 13 årige datter og hundens forhold. Lige siden han var helt lille har han gjort alt for at undgå min datter. Hun har på intet tidspunkt gjort hunden noget ondt og er rigtig ked af at Hugo ikke "kan lide hende" som hun siger.

Hun har fra start af gået tur med ham så snart hun er kommet fra skole. Men især her på det sidste har han haft en meget mærkelig adfærd. Såsnart Hugo fornemmer at min datter vil ud og gå med ham, så forsvinder han ind under sofaen. Hun kan ikke lokke ham ud med godbinder eller søde ord. Der er intet at gøre.

Når hun kommer fra skole kommer han hende ikke i møde og hvis hun bøjer sig for at kæle med ham så snapper han ud efter hende.

Når jeg eller min søn kommer hjem, er han helt vildt glad og hopper op af os. Han opfører sig fuldstændig anderledes og vil gerne med ud og gå tur. Han er meget "mors" hund og går lige i hælene af mig når jeg er hjemme.

MIn datter har jo helt øjensynligt kommet til at skræmme ham på et tidspunkt. Hun er en smule voldsom i sine bevægelser.

Men er der nogle der har gode ideer til hvordan jeg får de 2 til at blive "bedste venner".

Skriv et svar til indlægget