Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 14-06-2012, 17:45

sp. om chihuahua hvalpe...

Hej Alle sammen herinde på GiPote :);

Jeg er ny herinde og jeg har lige et spørgsmål som jeg håber at kunne få besvaret.
Jeg har længe kigget efter chi hua hua hvalpe, og efter lang tid søgen har jeg endelig fundet mig en lille fin dreng som er klar her om 14 dage, MEN. Nu høre jeg at chi hua hua hunde ikke kan sammen med børn? Er det virkelig sandt?

Jeg har nemlig to børn,, en dreng på snart 5 år og en pige som snart runder de 2 år. Vi er flyttet i hus og kunne jo vældig godt tænke os at få den lille fyr med hjem og bo sammen med os. Hvad siger i og hvad har i af erfaringer?

Mange hilser fra Katja

Skriv et svar til indlægget14-06-2012, 20:52

Jeg er enig med Beaglepack 3, både hvad valg af race angår, fordi den er så lille, og det at vente til dine børn er ældre. Den yngste skal bedst være mindst 4 år.
I den alder kan børn godt lære at hunde ikke er legetøj, at den er et levende dyr, men kun hvis i går 100 % op i arbejdet for at hund og børn skal tilvænnes hinanden, og børnene acceptere og behandle hunden med respekt .
Selv har jeg solgt Beaglehvalpe til en familie med en søn på 7 og en datter på 4. Det gik rigtig godt. Sønnen luftede nogle gange hunden, sammen med en af forældrene, eller hele familen.
Datteren lærte og gav hunden dens madskål, De var på den måde med til at passe hunden, fra hvalp af. De lærte også andre små hundelege, altid overvåget af forældrene. På den måde fik hvalpen "Bimmer" et livslangt godt forhold til børnene, og de tog mere og mere ansvar for ham, også i teenage-alderen.