Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 07-06-2012, 20:22

Balou 6 måneder

Synes bare lige jeg ville smide en lille opdatering omkring min dejlige West Highland White Terrier Balou :);

Han har nu rundet de 6 måneder - i går og er på vej mod de 7 kg. - blev sidst vejet den 28. maj og der sagde vægten 6,4 kg. og er gået fra at være en lille nutte "isbjørn" til at være en dejlig ung West Highland White Terrier.

Balou går (trods advarsel herind i den første tid med Balou), pænt uden snor, og kommer fint når jeg kalder dog skal jeg ikke overraskende være opmærksom på om der er noget i nærheden der kunne jages, for så er jeg naturligvis ofte ikke den vigtige i Balou øjeblik. - men sådan er det jo når man har anskaffet sig en jagthund, og det er jeg selvfølgelig opmærksom på, og derfor går der ikke uden snor sådanne steder.

Balou er 100% renlig og der har han været mere end et par måneder, men nu er han også meget ihærdig når han skal ud, så jeg skal ikke længere holde så meget øje med om han suser rundt i højrene.

Balou er sjælden alene hjemme, det er et valg jeg har truffet, fordi jeg synes han har bedre af at være samme med min far og Malthe end at være alene hjemme i 9 timer flere gange om ugen. - Balou er både alene hos min far hvis han skal noget i korte perioder i mens Balou er hos ham, og herhjemme hvis jeg f.eks skal handle og pga af varme ikke kan have Balou i bilen. - men det er altid ikke ret lang tid af gangen.

Balou og jeg har et efter mit synspunkt et super godt samarbejde som hund og ejer, jeg synes jeg som ejer har formået at få en foreløbig god hund ud af Balou selv om vi ikke har brugt tiden og pengene på en træningsbane ;) - og det er jeg da stolt af :) Vi er hinandens et og alt!

Balou fungere fint sammen med andre hunde, både i leg og på gåture, jeg er dog ikke i tvivl om hvis vi en sjælden gang møder en hund Balou ikke har kemi med - men jeg kan jo heller ikke lid alle mennesker.

Ja det var en lille opdatering fra mig og Balou - nu vil jeg nyde synet af Balou der nyder et fersk griseøre ;)

Skriv et svar til indlægget