Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 20-05-2012, 14:49

Cavalier King Charles Spaniel?

Hejsa derude.. :)
Min kæreste og jeg vil gerne have hund, og vi har forelsket os i cavalier king charles spaniels. Jeg kunne dog godt tænke mig at vide om denne hun er en god "førstegangshund"..? Jeg har selv haft hund før (mops), men min kæreste har aldrig haft hund..
Er der noget bestemt ved denne races adfærd man skal være opmærksom på..? Vi har selvfølgelig læst og hørt en masse om denne race, men vil gerne være helt sikre før vi beslutter os for at det skal være den vi vil have.. :)

Kram fra Charlotte

Skriv et svar til indlægget21-05-2012, 06:26

En Cavalier betragtes som regel som en god førstegangshund, da den er svær at ophidse (på den negative måde), gerne vil være sammen med dig, og har et fleksibelt motionsbehov (hvilket vil sige at du enten kan have den som løbepartner eller som traske hund). Den er derudover let at træne.

23-05-2012, 04:35

Cavalier er en super dejlig hund.
nem at træne, mildt temperament, og elsker at være sammen med deres ejer.
de tilpasser sig hurtigt ejers hverdag, så hvad enten man er meget aktiv, eller bare er til almindelige går ture, så kan cavalierne passe ind under dette. og så er de faktisk super gode agility hunde.

det du skal være opmærksom på ved cavalierne, er deres sundhed.
du skal sikre at forældrene som min. er testet for EFS/CCS og hjertescannet. og derud over meget gerne også testet for patella og øjenlyst.