Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 19-05-2012, 18:45

Gnave ben ??

Min lille mopse pige Trunte på bare ti mrd er super skøn og jeg synes endelig hun er ganske klog og opfindsom ...men når det kommer til gnave ben ..ja så forstår hun det bare ikke rigtig !?
Får hun en dentel stik eller et gnave ben , så bliver hun næsten hyber hun løber rundt med benet piver og søger alle steder efter et sted at gemme det , hun "graver " i sofaen , vinduet ..ja alle steder og vi bliver til sidst nød til at tage det fra hende fordi hun stresser helt vildt og piver i et væk .
Hvorfor kan hun ikke finde ud af at gnave i det ?
og hvorfor piver hun og stresser rundt og søger efter gemme sted til sit ben ?

har ikke set det hos andre hunde , ud over de kan finde på at grave det ned

Hilsen Gitte

Skriv et svar til indlægget19-05-2012, 21:03

Det er slet ikke en unaturlig adfærd, for nogle hunde, men hvis du vil undgå den har mulighed for det, så giv den tyggebenet, i en tranportkasse eller bur. Eller luk døren indtil stuen, og evt. andre rum, så du undgår mest muligt rod og bensvineri. Den adfærd kan muligvis aftage med alderen, men Trunte vil nok fortsat grave og gemme sit ben hvor hun har mulighed for det.
Hun har bukser på kan jeg se, er hun i sin første løbetid ?

21-05-2012, 19:55

Ja hun var i sin første løbe tid da hun var godt 7 mrd ..så der for de sexy trusser ..hi hi
vi har prøvet at afgrænse hendes område hvor hun ikke kan komme til at grave men så piver hun bare..desværre.
Underlig nok kan hun finde alverdens grene uden for og gnave det.... hummm ?!

21-05-2012, 20:25

Pindebideri er heller ikke ualmindeligt, slet ikke for hvalpe og unghunde, dem leger de med. Grene er ikke så farlige, men hegnstræ der splinter, skal man ikke lade dem lege med.
Måske spiller hendes løbetid ind i hendes adfærd i at grave og gemme ekstra meget, men husk hun skal ikke have sin vilje bare fordi hun piver. Tværtimod, du bestemmer ikke Trunte.

22-05-2012, 06:53

Hvis hun gerne tygger på pinde udenfor, kan det være hun skal have sine ben udenfor? Nogle gange kan hunde have nogle besynderlige ideer om, hvor og hvordan man skal spise tingene.