Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 18-05-2012, 19:28

Hundepasning søges i kbh. eller storkbh. området

Hej.
Vi er en lille famile der står og mangler pasning af vores super kærlige, rolige og meget glade schæfer/labrador tæve, Diva, på næsten 3 år. Det handler om 1 uge (uge 30)
Det er meget vigtigt for os, at den der skal passe vores hund, er indstillet på, at give hende masser af kærlighed og omsorg. Hun er meget nem at omgås og så er hun en af de få hunde, der ikke går rundt og gør i tide og utide. Tværtimod. Hun meget rolig og harmonisk af natur.

Håber at høre fra nogen søde hunde elskere, der har tid og plads til vores Diva.

Vi kan kontaktes på tlf: 22464044

Venlig hilsen
J. Christensen

Skriv et svar til indlægget11-06-2012, 10:51

Hej J Christensen
Har du set mit indlæg? Kunne det evt have interesse? Vi kan godt passe i uge 30. :o);
Mvh Caroline/Cirkusfarum
(Indlægget er i samme emne, Hundepasning tilbydes/søges i Farum/nordsjælland)

02-05-2014, 08:42

Har du fundet en lufter? Hvis ikke er de meget velkommen til at skrive til min mail. Jeg fylder 18 i juni og er en erfaren hundelufter. Jeg går allerede ind i mellem med den skønneste 1 år gamle Golden Retriever og den dejligste kæmpe rottweiler. Jeg kan godt lide at gå en lang tur en gang eller to om ugen med en hund, selvfølgelig gratis, så hvis du mangler en i hverdagen til en gåtur med din hund så skriv endelig til min mail! det behøver ikke være fast, det kan også være den dag du lige er træt, det regner, eller du simpelthen ikke kan nå hjem fra job. Det skal være omkring Østerbro.
Mvh Sigga Pedersen

sigga@live.dk